Uzun yolda kullanabileceğim birazcık şık görünen motosiklet arayışına giriştim.
ilk olarak cbr 125 ve yamaha yzf r125 gözüme güzel gözüktüler. daha sonra bu motosikletleri yakından inceledim ve denedim. süper suport hoş gözüksede kullanış oldukça rahatsız ayrıca hız merakım hiç olmadı yani bunlar benim kullanım tarzıma uymaz dedim ve başka motor aramaya başladım.
Chopper motorlara hep ilgim vardı ancak tipini beğendiklerimden fiyatları bütçemin yakınına bile yaklaşanı yoktu. Bunlardan bir tek Daytona gözüme hoş gözüküyordu. biraz araştırayım bu daytonayı derken kafama takılan her sorunun cevabının burada olduğunu gördüm.
Önce bunlar şirket anlaşmalıdır sponsorluk prim vs çıkarları vardır diye düşüdüm ancak forumu eski konulardan itibaren okuyunca olayın bambaşka olduğunu gördüm.
Adamlar bildiğin amme hizmeti yapıyor, hiç tanımadığı insanlara yardım için uğraşıyorlar helal olsun dedim.
eski konuları okudukça işin marka fanatikliği değil dayanışmaya bağlı olduğunu gördüm.
Bu tarz forumlarda genellikle pasif okuyucuyumdur. Ancak buradaki samimiyeti görünce hoşuma gitti. Yöneticilerin çıkar peşinde olmamaları, yardımlaşma için herkezin uğraşması hoşuma gitti.
Bu sebeple ben de foruma üye olup bu ortamın küçük bir parçası olmak istedim.

Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)