bende benzer bir soru sorduğumda bahadır seleye ek sünger ekletip kaplattığını söylemişti. hem oturuş için rahat oluyor hemde su almıyor. fiyat olarak da 60-70 tl gibi birşey demişti sanırım
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)bende benzer bir soru sorduğumda bahadır seleye ek sünger ekletip kaplattığını söylemişti. hem oturuş için rahat oluyor hemde su almıyor. fiyat olarak da 60-70 tl gibi birşey demişti sanırım
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Sünger ekleyince dikişleri de mi almıyor anlamadım
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Aynı sorunla ben de karşılaştım. Bir süre sonra da sünger çürüyor, çok kaliteli değil. Antalyada sırf sele üstüne çalışan bir usta var ona götürdüm, marin süngerle değiştirdi. Hem sudan etkilenmiyor hem de ciddi bir konfor artışı sağlıyor. Üstünü de her ihtimale karşı arkadaşların bahsettiği tk parça sünger kaplatabilirsin ama tek parçada da kalıp şekli bozulması yapıyor dikkat et derim
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Kardeşim tek parçadan anladığım üstteki deri kısmın sele altındadır tek parça olması diye düşünüyorum yoksa süngeri tek parça olmasıyla suyun bir alakası yok die düşündüm acaba ben yanlış anlamış olabilirmiyim?
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Tek parça sünger diye yanlış yazmışım, özürtek parça deri....
RR DD250e-9b Classic
İstanbul - Bakırköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)streç film en temizi. çantamda hep oluyor. Sosis çantanız varsa ona göre kesip orda bile tutabilirsiniz. ( varsa bende yok sosis )
Gece koyuyorum hem kedi köpek üstüne yatınca koku vs yapmıyor hem yağmur yağarsa sabah streç filmi kaldırdığımdan kupkuru yere oturuyorum. Şirkete geçince tekrar seriyorum yenisini mis.
ola ki yaz yağmuru birden yağarsa ve serili değilse tekrar serip totoyu kuru tutuyorum bu kadar basit
Koroplast 15m Streç Film 1,95 TL :D
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Değişik fikirler çıkmaya başladı. Aslında mantıklı ama onu kopar şer çıkar at çok ugrastırır aslında bir kılıf gibi bisi olsa güzel olur .
Ama strec filmde mantıklı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)