Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

dbxerdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erdem Atan
    Ogretmen
     RR DAYTONA
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Arastirmaktan yoruldum

Forumdaki tüm üyeleri selamlayarak ilk yazıma başlayalım.
    Ben uzun bir surec ve kargaşa sonrasi hem a2 yi hem de yeni ehliyeti almayı başardım. Sınavdan 3 ay sonra emniyete girip ehliyetimi alabildim ;))
    Bu surec boyunca da hergece sizin ve diğer bir forum daha var onu artık milattan önceki yazılarına kadar okudum. Artık kimlerin iki siteye de üye olduğuna kadar öğrenmiş durumdayim ) şimdi gelelim benim artık izdirap haline gelen durumuna. Arkadaşlar ben 1.90 boyunda ve 90 kilo dayım. Uzun suren araştırmalar dan sonra iki modelde karar kildim. RR DAYTONA VE RKS CRUİSER. RKS ye sigarmiyim bilmiyorum. Ne gariptirki Ank da üstüne oturacak bir tane bulamadım.DAYTONA var. Ben suratlı gitsin az yakın ka c yakar vs vs soruları sormayacam. Fiziki durum (boy bacak meselesi) ve servis destek kullanım açısından hangisini tavsiye edersiniz. Hepinize kazasız mutlu günler diler tavsiyelerinize şimdiden tesekkur ederim.

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    Erdem abi raptorriders forumlarina hoşgeldin.. tanışma bölümünde kendini tanitirsan daha uygun olur.

Bende yeni beyaz daytona 250 kullanicisiyim..memnunum tam benim tarzim fakat uzun boylu degilim.. Şayet 1.90 boyum olsaydı ilk bakacağım model rr spyder 350 olurdu..

Aslında madem ankaradasin pazar günü yada uygun bir toplantıda git hem arkadaşlarımız ile tanış hemde üzerine bin derim.. Saygılar..

Erdem Atan
    Ogretmen
     RR DAYTONA
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Murat bey kardesim maalesef o tarihte Ank disindayim. Forumu yeni öğreniyorum aşağıda özel tanışma bölümü varmış oraya en yakın zamanda detayli yazarım. Spider modeli yine sizlerden öğrendiğim bilgi manevra ve denge sıkıntısı varmış. DAYTONA o yüzden daha uygun gibi. Ben ogretmenim şehir içinde ise gidiş gelişte DAYTONA herhalde daha uygundur. Forum da ilk mesajida senden aldık . çok teşekkürler

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    Evet abi şehir içi işe gidip gelmelerde daytona daha uygun gibi.. Keşke bu ayın 25-28 de fuara gelebilseydiniz.. Bütün marka modeller ve ekipmanlari bir arada bulabilir gönlünüzden hangisi geçiyorsa kararınızı verebilirdiniz..

kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet demirtaş
    güvenlik uzmanı
     regal raptor 250cc daytona
     ankara
    Beğenmiş
    2,144
    Beğenilmiş
    664
    Erdem abi öncelikle aramıza hoş geldin
    bende senin gibi çok araştırmalar sonunda REGAL RAPTOR'DA karar kıldım. Bir sene önce kasımda hem ehliyetimi hem 150 cc ilk regalimi aldım ve ağostosta spyder'mi aldım ve inanılmaz seviyorum en yakın zamanda tanışmak isterim, örneğin pazar günü buluşmaya bekleriz

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Merhabalar öncelikle hosgeldiniz. Ankarada süper bir ekibimiz var herkeste spyder var.ve herkes günlük şehir içinde aktif olarak kullanıyor. 1 kişide 150 klasik var .boyum 190 civarında ve kilom 90 neredeyse aynı sayılır. Spyder 350 kullaniyorum ve gayet memnunum ve hiç bir şekilde boyumla alakalı sıkıntı yaşamadım bunun dışında denge ve manevra olarak ta bir sıkıntı teşkil etmiyor.
    Ankara buluşmasına gelirseniz hem düşündüğünüz motorların fizibilitesini yaparız hemde tanışmış oluruz. Elimizde sizi görmekten mutluluk duyarız

Erdem Atan
    Ogretmen
     RR DAYTONA
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aldora bey kardeşim saat 7 de değilde belki biraz gecikmeli gelmeye çalışacam. Sizlerle tanışmayı ben de çok isterim. Spyder olabilir yanı. Ehhh işte umarım gelebilir de sizlerin tavsiyelerini alabiliriz çok sagol

kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet demirtaş
    güvenlik uzmanı
     regal raptor 250cc daytona
     ankara
    Beğenmiş
    2,144
    Beğenilmiş
    664
    Alıntı dbxerdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldora bey kardeşim saat 7 de değilde belki biraz gecikmeli gelmeye çalışacam. Sizlerle tanışmayı ben de çok isterim. Spyder olabilir yanı. Ehhh işte umarım gelebilir de sizlerin tavsiyelerini alabiliriz çok sagol
    Erdem abi bende 21:00'e kadar kalacağım inşaallah görüşürüz

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı dbxerdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bey e gerek yok abi aldora desende olur yaşım zaten senden küçük biz burda bir aile gibiyiz .resmiyetı iş yerlerinize bırakıp zirhlarimizi çıkarıp o şekilde buluşuyoruz. En sıcak ve samimi şekilde. İnşallah sizide aramızda görürüz en azından uğrayabilirsiniz tanışmış oluruz .hemde size motor konusunda yardımcı oluruz

Erdem Atan
    Ogretmen
     RR DAYTONA
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sevgili arkadaşlar hepinize tesekkur ederim.Yarın zaten insallah tanışacak Ank. Grubu ile. Yalnız motor ile gelmesinler Ank. Donmuş ben yokken )

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)