| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor D250 Spyder
İstanbul-Gaziosmanpaşa
0 Rh (+)Tamamen şehir içinde kullanıyorum, pek devirli kullandığımda söylenemezŞehir içinde 4.5 yakmalı yani normalde?
www.evafotofilm.com Düğün Fotoğrafçısı
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Burak litre olarak hiç hesap yapmam. Ama hava değişkenliği benzin kalitesi. Karburatör ayarı. Bi çok etken var yakıt fazla yakmasıyla ilgili. Kullanımda etken tabi. Bu yüzden makinalar 18 ile 22 kuruş arası yakıt tüketir. Fazlası varsa sorun vardır. Servise uğra. Yok bu bahsettiğim aralarda diyosan. Üçü beşi dert etme sür derim.
Not. Çarşamba toplantıya gelirsen daha scak taze bilgiler edinirsin. Bekleriz.![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Benim yakıt sorunu çözüldü ayarlardan ve senkronlar dan sonra. Şuan minimum 200 gidiyor ve hala benzin vardı ama işimi riske atmadım benzin aldım. Sonunda normale döndük. Ve bu gazla istanbul bekle bizi geliyoruz
Daytona 250
Zonguldak
A Rh (+)benim çip benzin atma olayı ise jigle takılı kalmış ve motorda jigle takılı kaldıgı için öyle çalıştı şuan normale döndü...eğer böyle bi durum ile karşılaşan olursa çiğ benzin atma durumu gibi yinede jigleyi kontrol etsin takılı kalma ihtimaline karşı...1-2 gündür zengin karışım ile sürdük :D
TEKERLEKLERLE GELEN ÖZGÜRLÜK...
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Hadi geçmiş olsun .normale dönmesine sevindim.gezmeye devam )))
BMW R1100RT
Karşıyaka/İzmir
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)