Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı FouL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ürkecek bisey yok üstadım..
    Bende motoru yeni aldım ve ilk motorun üstelik te 6000km de aldım daytonam 3 hafta havalardan dolayi kontaksiz yattı otoparka gittim başına sak diye tek marsta çalıştı güldür güldür.. Geçen de yine 1 haftadır yatarken gittim bu seferde marş almak istemedi canı ( bana naz yapıp ) sonra da susmak bilmemesi güldür güldür.. biz birbirimizi tanıyoruz şuan ben ona kızım gözüm ile bakıyorum günü gününe tutmayacakki heyecan olsun.. Laf aramızda ona aksesuar bile yapıyorum kendi ellerimle sürpriz : ) birbirimizi tanımaya çalışın

Abi sen demiştin galiba yeni sevgililer gibisiniz şuan diye aynı hesap. Ama benden tavsiye. Benim gibi yapmayın alıp hemen 250 km kullanmayın alınca bi servise yada ustaya götürün bir bakım yaptırın yağ şu sonrasında keyifli şekilde binin. Ben hevesimi alamadığım için ve vaktim olmadığı için durmadan kar yağmur çamur dinlemeden biniyorum sonra yok öle oldu yok böle oldu yakiniyorum.

M.T.
    SS
     Harley D.
     Ötüken
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Az önce Regal Raptor Hakkında başlığındaki paylaşımı okudum, benim makine de aynen öyle. Bi günü bi gününü tutmuyor. Birbirimizi tanımaya devam. Ben de acemiyim, makineyi tanıdıkça daha nazik davranıyorum. sanırım daytonaya toplam 6 kez toplam 50 km bindim. Dediğim gibi bir günü bir gününü tutmuyor. Örneğin 10 derece havada marş almayan çalıştırdıktan sonra gazlayınca da stop eden makineyi cikle açarak kullanabildim, başka bir gün 3 derece havada tek marşta çalıştı azcık cikle açayım kendine gelsin dedim stop etti cikleyi kapattım çalıştırdım adam gibi çalışmaya devam etti. Nazı bir değişik makinenin Ben de motosiklet dünyasında yeniyim, araba gibi değil bu makineler (araba hastalığım vardır bu arada arabadan anlarım),benim daytonada bi sıkıntı mı var yoksa her daytona böyle mi, ya da her marka motosiklet böyle mi zamanla ben de öğrenmiş olacağım. Çok şükür bunlar ufak şeyler.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı ehuya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az önce Regal Raptor Hakkında başlığındaki paylaşımı okudum, benim makine de aynen öyle. Bi günü bi gününü tutmuyor. Birbirimizi tanımaya devam. Ben de acemiyim, makineyi tanıdıkça daha nazik davranıyorum. sanırım daytonaya toplam 6 kez toplam 50 km bindim. Dediğim gibi bir günü bir gününü tutmuyor. Örneğin 10 derece havada marş almayan çalıştırdıktan sonra gazlayınca da stop eden makineyi cikle açarak kullanabildim, başka bir gün 3 derece havada tek marşta çalıştı azcık cikle açayım kendine gelsin dedim stop etti cikleyi kapattım çalıştırdım adam gibi çalışmaya devam etti. Nazı bir değişik makinenin Ben de motosiklet dünyasında yeniyim, araba gibi değil bu makineler (araba hastalığım vardır bu arada arabadan anlarım),benim daytonada bi sıkıntı mı var yoksa her daytona böyle mi, ya da her marka motosiklet böyle mi zamanla ben de öğrenmiş olacağım. Çok şükür bunlar ufak şeyler.

Abi jikle yı açarak kullanırsan motor boğuluyor. Motoru iyice isittiktan sonra jikle siz kullanmayı dene .bir de bakımlarını en kısa zamanda yaptır eğer sorun o zaman devam ediyorsa detaylı bir konuşma yapılabilir diye düşünüyorum.

M.T.
    SS
     Harley D.
     Ötüken
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi jikle yı açarak kullanırsan motor boğuluyor. Motoru iyice isittiktan sonra jikle siz kullanmayı dene .bir de bakımlarını en kısa zamanda yaptır eğer sorun o zaman devam ediyorsa detaylı bir konuşma yapılabilir diye düşünüyorum.
    Kendi yanlışlarımı da bulmak isterim, oyüzden sorayım 0-10 derece arası bir havada motosikleti hareket ettirmeden kaç dakika ısıtıyorsunuz? Ben bu havalarda cikle açık çalıştırıp 2dk ısıtıp 15 dakika gezdikten sonra cikle kapattım motor stop etti. Başka bir gün de hiç ciklesiz çalıştırıp devam ettim hiç sıkıntı olmadı.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Kendi yanlışlarımı da bulmak isterim, oyüzden sorayım 0-10 derece arası bir havada motosikleti hareket ettirmeden kaç dakika ısıtıyorsunuz? Ben bu havalarda cikle açık çalıştırıp 2dk ısıtıp 15 dakika gezdikten sonra cikle kapattım motor stop etti. Başka bir gün de hiç ciklesiz çalıştırıp devam ettim hiç sıkıntı olmadı.
    Kış havasında jikle ile çalıştırıp 3-4 dakika ısıtıp jikleyi kapatıp yola öyle çık jikle açık kullanırsan bujiler kurum yapar ve iyi ateşleme yapmaz temizlemek gerekir

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Abi zaten jikle de çalışırken motor yeterli sıcaklığa ulaşınca kendisi stop ediyor

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Ben jiletle çalıştırıyorum sonrasında kendi stop ediyo. Sonrasında 3-4 dakika normal çalışıo rolantiyı biraz yüksek tutuyorum. Yola çıkmadan rolantiyı normale getirip devam ediyorum

M.T.
    SS
     Harley D.
     Ötüken
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kış havasında jikle ile çalıştırıp 3-4 dakika ısıtıp jikleyi kapatıp yola öyle çık jikle açık kullanırsan bujiler kurum yapar ve iyi ateşleme yapmaz temizlemek gerekir
    Bujiler 50 km önce değişti ama jikle açık kullanmaktan bujilere zarar vermiş olabilirim. İlk kontrolü bujilere yapalım o zaman.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bujiler 50 km önce değişti ama jikle açık kullanmaktan bujilere zarar vermiş olabilirim. İlk kontrolü bujilere yapalım o zaman.
    Abi bujileri söküp bi tel fırça yada ona benzer birseyle temizleyip tak bi bak . Ama önce senkron ve hava karbüratör ayarı yaptır derim.

M.T.
    SS
     Harley D.
     Ötüken
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bujileri söküp bi tel fırça yada ona benzer birseyle temizleyip tak bi bak . Ama önce senkron ve hava karbüratör ayarı yaptır derim.
    Ben motosiklet sınavında akünün yerini bulamamış adamım buji diye arka lastiği sökerim Usta arkadaşım var ona gösteririm, artık cezamız varsa keser.

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)