| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Spyder
Samsun
0 Rh (+)Eksozlardan farklı ses gelmesi (birinin tekleyerek çalışıyor gibi olması) + benzin kokusu gelmesi bana senkron problemi gibi geldi. Sekron ayarı doğru olmadığı için pistonlardan birinde ateşleme olduğunda içinde benzin olmadığı için patlama olmuyor, benzin geç geldiği içinde egsozdan yakılmadan çiğ atılıyor.
Senkron ayarı ile düzelir düşüncesindeyim. Ne derece doğrudur emin değilim ama.![]()
BMW R1100RT
Karşıyaka/İzmir
A Rh (+)Kilometre yüksekse sibop ve senkron ayarlarına da bakmak lazım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Regal Raptor Daytona DD 250 6c
Amasya
A Rh (+)Hic düsünmeyin panik yapmayın makineden soğumayın sebep buji ve rodajda olmasi bujiyi değiştirin veya temizleyin sorun çözülür ben de ayni sorunla ilk 400 lu kmlerde karşılaştım buji sorun 😊 vites geçmeme nedeni debriyaj ayarsizligi ayarlatin düzelir :-)
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Boru egzoz takıldığında motorun çekmemesi de hava ve karbüratör ayarından mi ?
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Harley D.
Ötüken
0 Rh (-)Havalar isninca biraz gezdim makineyle sonra da ustama gösterdim makineyi. Kış soğuğunda motorun sesi ritimsiz gelmişti. Ama havalar ısınınca tık yok. Usta da sorun yok dedi, rolanti yuksekmis onu ayarladı. Motosiklet üstünde daha 100 km oldu. Dün 23 km yaptim, şehir merkezine yakin köyler varmis manzara süper daha yeni keşfettim. Motosiklet gezisi bambaşkaymis. Haftaya ehliyet sınavını da geçersek daha görülecek çok yer var.
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Hadi gözünüz aydın. Herşeyin duzelmesine sevindim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)