Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Merhaba

Hybrid View

ktx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serkan
    Psikolog
     Yok-Arabam Chevrolet Venture
     Kanada
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Merhaba

Arkadaslar, dostlar, birbirinden haberli-habersiz olanlar,uzakta olanlar yakinda olanlar,kicinin dibinde olup arkadasini aramayanlar, cok bilenler, az bilenler, cok bildigi halde konusmayanlar ve de en onemlisi kullandigi aletin kiymetini bilmeyenler merhaba,
    Ben ki hayatinda bir kere bile motor kulanmamis, hatta beceremedigi icin kullanamamis biri olarak, taaa Kanadalardan forumunuzu takip etmekteyim. Carvalho kardesin buyuk gayretleri ile forumunuza transfer oldum, inanin tek kurus almadan, tamamen gorev aski ile yaptim bu olayi, kiymetini bilin Carvalho nun.
    Simdi diyeceksiniz ne "ne alaka". Valla ben de bilmiyorum ne alaka oldugunu. Hic bilmeyip cok biliyo ayaklarina da yatmak isterdim ama o da yok.Agzim acik ve sulanmis bir halde motorlariniza bakmakla yetiniyorum.Herbiniriz canavar gibi aletler yapmissiniz helal olsun valla en diyeyim.Simdi "Ne isin var burada" diyeceksiniz onun da farkindayim o zaman hemen diyeyim.
    Ben ki Kanada nin guzel havalarinda ( su an yaklasik -15 ve biz sicaktan dolayi mutluyuz) motora binemeyen, utanmadan ve sikilmadan bir de Izmir in vazgecilmez ve vazgecilince "ben salagim ne halt etmeye geldim buraya" dedirten havalarini birakip buraya gelen, zavalli , sefil,caresiz,hayatinda gordugu en iyi iki tekerlek bahcesinde karlarin altinda duran-markasini bilmedigi bir bisiklet olan arkadasiniz, sizinle tanismak istedim.

Vesselam.

Bu mail sadece tanismak ve selamlasmak icin yazilmistir. Bu ulkede yasayan sahislarin, ucuncu ve hatta dorduncu sahis olanlarin ve dahi kanada hukumetinin bu maille alakasi yoktur, var diyen de halt etmistir deseniz de kimse onemsemez.

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aramıza hoş geldinde seni kim gönderdi ta oralara güzel kardeşim ne işin var gavur ellerde .

hadi allah kurtarsın diyelim ... ha tamam konu tamamen duygusalsa allah kolaylık versin.

hadi bida hoşgeldin istanbuldan bir isteğın veya ihtiyacın olursa eyvallah elimizden ne gelirse burdayım.
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Du bi nefes al yaw.. aziz nesin tiplemesi gibi nerden çıktın.. hoş geldin sefa geldin.. ii ettin de niye gittin..?..bi annat.. annat ama tane tane.. rahat rahat..
    SSUUUUuuu...!

Bodrum
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşım güzel mektubuna Bodrum'dan sıcacık bir resimle cevap vermek istedim.Aramıza hoş geldin.Umarım kalıcı olursun :D
    motor olsun,çamurdan olsun,bir de RAPTOR olsun

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    gurbetlik zor be arkadaşım... taaa kanadada ne işin var buralarda ekmekmi yoktu sana yazık yaa...
    mes dostum sende adamı hüngür hüngür ağlatmakmı istiyon koymuşun canım bodrumun resmini bi de önüne raptorunu ... ktx - 15 den bahsediyo bizim motorlar çalışmaz heralde o kadar soğuklarda..
    sana allah kolaylık versin arkadaş buralardan bütün türk vatandaşlarımıza selamlar...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    kanadaya selamlar kardeşim
    türkiyeye gelince haber verde sana bir tur attıralım regal camiası olarak
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Vay vay vay kimler gelmiş...

KTX (nam-ı diğer serkan) kardeşim, hoş geldin sefalar getirdin bizlere...
    Gerçi daha demin konuştuk ama o başka bu başka...

Burası sadece Regal sahiplerinin değil, motosiklete gönül veren tüm dostların bir araya geldiği bir oluşum olduğundan ve sıkı sıkı kurallarla adamı boğmadığından rahat ol. Tüm arkadaşlar misafirperverdir. Sıkıldıkça, özledikçe, sebep olmaksızın yaz, katıl paylaşımımıza.

Arkadaşlar, Serkan kardeşim benim can dostumdur. Kendisine motordan bahsettiğimin ertesi günü (ki hayatında benim gibi motosiklet kavramıyla bu yaşında tanışmıştır) bana satın almaya karar verdiği Suzuki Maruder fotoğrafı yolladı "alayım mı ne dersin" diye... Bu derece kanı kaynar bu olay için ama Kanada iklim olarak da pek motor kullanımına uygun değil anladığım kadarıyla...

Zor vazgeçirdik

Serkan kardeşim, yoğun katılımını bekleriz.

Ailene hürmetler, çocuklarının yanaklarından öperim...
    yol yapalım yol

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    KTX hoş geldin aramıza..Motosiklet kanada iklimine göre değilse sende kar motoru bin hocam...Motosiklet bir tutkudur... :mrgreen:
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

ilkerkoparal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ilker koparal
    Uluslararası İlişkiler
     R&R + Honda Shadow
     iSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ktx'im gurbetçim Allah sana orada zorluklara karşı dayanma gücü versin. memlektine dönerde İstanbula gelirsen söz motorumla seni tüm istanbulu gezdirip boğazda rakı balık olayına beraber gidicez. Sanmaki unutulmuş, 2. şahıs, yada azınlık değilsiniz. Siler bizi dış dünyaya en güzel tanıtan insanlarsınız. Örflerimizi adetlerimizi, insanlığımızı misafirperverliğimizi, ve yardım severliğimizi anlatan büyük sorumluluk taşıyan önemli insanlarsınız. Türkiyeden sizlere kucak dolusu sevgiler saygılar. Kalbimiz sizlerle Allaha emanet olun...
    Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
    O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    rakı balık demesen iidi yaa ..canım çekti şimdi...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)