Bazı modellerinde arkadaki koltuk 2 kişilik. yani 3 kişide rahatlıkla binilebiliniyor. bu anlamda güzel ancak banada yere çok yakın geliyor. bir çukura girildiğinde neler olur ? Allah bilir
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Bazı modellerinde arkadaki koltuk 2 kişilik. yani 3 kişide rahatlıkla binilebiliniyor. bu anlamda güzel ancak banada yere çok yakın geliyor. bir çukura girildiğinde neler olur ? Allah bilir
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)kuruçeşme"de görmüştüm bi tane ,havalı ,güzel ,
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)İmalat yeri Ankara Şaşmaz Sanayii. Bu kadar meraklı olduğunuzu bilseydim gider reimler çeker yayınlardım, hemde her aşamasını. Bizim Regal Servis Birol usta nın bir iki sokak altında. Ancak yukarıdaki resimler de güzel ve açıklayıcı.
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Motorla otomobil arasında bir taşıt o zaman biz ona motootobil diyelim :P
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
2 + 2 Teker
Ankara
AB Rh (+)Mehmet Abi Ben İsterim Bunlardan Nasıl Yaparız, Nasıl Alırız, Tanıdıkmı Burası..Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)fiyatı nedir bunların acaba ?
Yunus Emre
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Trafikte mafoluruz bununla yok yok bana gelmez
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
geçgel
İçel-Mersin
AB Rh (+)abim sahıbınden.com da lpg li 19000 lira istiolar km de 850 di sanırım
Samsunsüpermotor ama çok alçak bişi ya hep asvaltta kullanmak lazım bunları...
kurt karın doyurmak için köpekliğe razı olmaz...
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)iyi fiyat ta bi anlamı yok üstü açık araba gibi yine trafikte takılıcaksın arabayla aynı şey fantazi bence
Yunus Emre
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)