Ankara ekibindeki bütün kardeşlerime teşekkürü borç bilirim. Ankara ekibinin kurulmasında ve gelişmesinde yardım ve desteklerini esirgemedikleri gibi RR ailesinin bir parçası olabilmek için hiç bir seylerini esirgemedikleri için gerçekten çok mutluyum. Gerçekten bir kardeşlik dayanışma örneği ve bu işi canı gönülden yaptıkların içn sizlerle gurur duyuyorum. Ankara ekibi 5 kişi olarak gerçekten çok sağlam ve nezih aklı başında kişilerden oluştuğu ve işin ciddiyetinin ve öneminin farkında oldukları Ankara ekibinin en kısa zamanda iyi yerlere geleceğinin bir kanıtıdır. Bulusmada bazı konuların ciddiyetinin ve öneminin konuşulup ve herdaim kardeşliğimizin bir olacağına ve RR AİLESİNİN üyesi olup Ailenin daha iyiye gitmesine yönelik bazı sözler vererek. RAPTORRİDERS yönetiminden Ankara ekibi olarak gönülden istediğimiz bir kaç konuyu sunmak , detayını konuşmak ve gereken konularin garantisini ve sözünü vermek üzere kardeşlerimizin hepsinin katılımlarını bekliyoruz.
İyiki varsın Ankara bu Ailenin bizim gibi bu işi seven ve gerçekten isteyen kişilere ihtiyacı var. Herkesin emeğine yüreğine sağlık.
Bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan ve yardım desteğini esirgemeyen RR yönetimine canı gönülden teşekkür ediyorum.
Ankara herkesle gurur duyuyorum. Süper bir ekip için el ele.
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.

Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)