Ozan Nickli Üyeden Alıntı
yok abi cozulcek bi durum deil artik...bugun adi gecen arkadas beni aradi yazidigimi silmemi aksam baktiginda silinmis olmasi gerektigini soleyerek tehdit eder gibi konustu...benden kucuk olmasina ragmen kardes sil dinle beni kardes die soylemleri ile korkutmayami calisti anlayamadim...ilginctir arayan kisi motor sahibinin teli ile arayan parayi hesabina yatirdigimiz arkadas...ticaretle ugrasiomus dolandiricilikla adi lekelenmis...
tum bu olanlara ragmen genede ne bi kotu soz nede farkli bi uslupla konustum..herseye ragmen ornek olmam gerekir.
yanan kaparo olayida cok farkli..motordan vazgecilirse kaparo yanar tabi.26 yildir hizmet sektorundeyim satia pazarlama benim isim..ama sen bana opel gosterip anlasip kaparo alip bundan sonra tofas sahin satmaya calisirsan yanan kaparo olmaz..yanan curugun yaninda saglam domates olur...genede soledim ozaman arkadasina soyle motoru getirsin parasini vereyim gitsin motoru alayim genede...
bu arada Antalya ekibi ve basta ilker baskana tsk ederim...onlarda gruptan cikarmislar zaten bu kisiyi...
forumu okumayan konulara katilmayan arkadas adi gecince nail hemen aradi sasirdim..eminim bunuda okuyodur