Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80

Thumbs up

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozan her şeyde bir hayır vardır demişler sıkma canını canın sağ olsun sana başka motor buluruz sen ilanları tara kafana yatanı bizle paylaş yardımcı olmaya çalışalım
    eywallah abi...sorun yok. bu sinek viziltisi gibi bisey. arkadas 200 kazandigini sansada kaybettigi seyler daha fazladir ve fazla olacaktir... motoru getirse bana hicbisey olmamis gibi yapicam motoru alicam.
    onemli olan insan arkadas dost kazanmak. bunu kazanamamak en buyuk kayip...en kisa zaman istedgim makinaya kavusup Bodrum`un adini forumda sikca duyurmak isterim...sizlerin yardimiyla

Selman Kaya
    Fotoğraf Sanatçısı
     Regal Raptor DD 150e
     Antalya
    Beğenmiş
    344
    Beğenilmiş
    77
    Alıntı Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eywallah abi...sorun yok. bu sinek viziltisi gibi bisey. arkadas 200 kazandigini sansada kaybettigi seyler daha fazladir ve fazla olacaktir... motoru getirse bana hicbisey olmamis gibi yapicam motoru alicam.
    onemli olan insan arkadas dost kazanmak. bunu kazanamamak en buyuk kayip...en kisa zaman istedgim makinaya kavusup Bodrum`un adini forumda sikca duyurmak isterim...sizlerin yardimiyla
    Kaybettiği şeyler çok daha fazla kesinlikle katılıyorum, en kısa zamanda istediğin makineye kavuşursun umarım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)