Kardeşim aramıza hoşgeldinAnkara olarak elimizden gelen yardımı yaparız
en kısa zamanda buluşmak dileğiyle, tekerin düz bassın![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

regal raptor 250cc daytona
ankara
AB Rh (+)Kardeşim aramıza hoşgeldinAnkara olarak elimizden gelen yardımı yaparız
en kısa zamanda buluşmak dileğiyle, tekerin düz bassın![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Kardeşim hoşgeldin aramıza. Ankarada süper bir ekibimiz var senide aramızda görmekten mutluluk duyarız. Hatta pazar günü buluşmamız var müsaitsen seni bekleriz. Yeni motorunda hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. Eğer motor kardeşinde ise onuda bekleriz buluşmalara akşam gezmelerine. Yardım edilecek herhangi bir konu olursa seve seve yardımcı oluruz. En kısa zamanda tanışmak dileğiyle
cbr250
ankara
A Rh (+)
cbr250
ankara
A Rh (+)celil abim teşekkür ederim. cümlemiz için kazasız, belasız, keyifli sürüşler olsun inşallahmotor kardeşimin üstünde olduğundan ikamet ankara, ama plaka muğla. sanıyorum bir miktar etki olacak. bakalım...
ekiplerin kalitesinin farkındayım. fırsat oldukça beraberiz inşallah
mehmet abi çok teşekkür ederimyakın zamanda görüşürüz inşallah
aldora kardeşim teşekkür ediyorum. şu an antalyada olduğumdan katılmam pek mümkün görünmüyor. daha sonraki görüşmelerde birlikte oluruz inşallahtecrübersiz olduğundan kardeşimi pek serbest bırakmıyorum. mahallede takılıyor şimdilik
bi süre alışsın, o da katılır
desteğin ve iyi dileklerin için ayrıca teşekkürler
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)O zaman en yakın zamanda görüşmek tanışmak dileğiyle. Ankarada olduğun zaman senden haber bekliyoruz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)