Alıntı Ufuk_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tekrar hoşgeldin :D
Sigorta şirketleri ettikleri zararı bizden çıkarmaya çalısıyo herkese sorup uygun fiyata yapan biyer bulursun umarım.
kardeşim teşekkür ederim herhangi bir zarar ettiklerini zannetmiyorum ya. 2 ihtimal var; ya fiyatlama konusunda fazla serbest kaldılar, ya da devlet de bu şekilde kazandığından onlara geniş alan bırakıyor. başta ingiltere olmak üzere bazı ülkelerde benzer yürüyor sistem.

Alıntı FouL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Metin raptorriders forumlarina hosgeldin.. Yeni makinanın hayırlı olsun celil abi bitane ve hayranı baya çok : ) bende bi hayraniyim geçen hafta konserine gittim ayy aman toplantıda ilk kez tanıştık : )))) ankaradaysan eğer aldora arkadaşımız var
Antalyadaysan şayet ilker var sana tavsiye fırsat bulursan etkinliklere katil hem motor teknik konularda sigorta gibi konularda sana yardımcı olurlar üstadım..

murat abi alemsin ) ben aile durumundan dolayı ankara - antalya arası seyyarım biraz. motor ankarada, ben antalyada; hatta daha ilginci motoru kardeşim devraldı,ben henüz dokunamadım bile antalya'ya getiremeyeceğim gibi görünüyor. nasip olursa ankara tayfasıyla tanışırız

Alıntı ckaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aramıza hoş geldin. Motorun hayırlı olsun, tekerin düz bassın.
çok teşekkür ederim abi. cümlemizin..

Alıntı Peder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim aramıza hoş geldin, motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın.
Sigorta olayını motoru bir aile büyüğü üzerine yaptırarak daha uygun fiyatlar ile halledebilirsin.
Öyle bir seçenek yok ise sigortasepeti.com'a bir bak derim, dürüst ilgililer ve uygun fiyat
hoşbulduk teşekkür ederim kardeşim evet o durumu biliyorum. fakat şu an motor herkesten gizli durumda babamdan vekaletnamem bile var ama yüzsüzlük yapamadım ) plakanın muğla olmasının bir avantajı var mı, bunu merak ediyorum. artık en ucuz kim teklif verirse yaptıracağız. hayırlısı diyelim

Alıntı Birkan Bozkuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Metin raptorriders'a hoş geldin,
çok teşekkürler hoşbulduk