kardeşim teşekkür ederimherhangi bir zarar ettiklerini zannetmiyorum ya. 2 ihtimal var; ya fiyatlama konusunda fazla serbest kaldılar, ya da devlet de bu şekilde kazandığından onlara geniş alan bırakıyor. başta ingiltere olmak üzere bazı ülkelerde benzer yürüyor sistem.
murat abi alemsin) ben aile durumundan dolayı ankara - antalya arası seyyarım biraz. motor ankarada, ben antalyada; hatta daha ilginci motoru kardeşim devraldı,ben henüz dokunamadım bile
antalya'ya getiremeyeceğim gibi görünüyor. nasip olursa ankara tayfasıyla tanışırız
çok teşekkür ederim abi. cümlemizin..
hoşbulduk teşekkür ederim kardeşimevet o durumu biliyorum. fakat şu an motor herkesten gizli durumda
babamdan vekaletnamem bile var ama yüzsüzlük yapamadım
) plakanın muğla olmasının bir avantajı var mı, bunu merak ediyorum. artık en ucuz kim teklif verirse yaptıracağız. hayırlısı diyelim
çok teşekkürler hoşbulduk![]()

cbr250
ankara
A Rh (+)
herhangi bir zarar ettiklerini zannetmiyorum ya. 2 ihtimal var; ya fiyatlama konusunda fazla serbest kaldılar, ya da devlet de bu şekilde kazandığından onlara geniş alan bırakıyor. başta ingiltere olmak üzere bazı ülkelerde benzer yürüyor sistem.
antalya'ya getiremeyeceğim gibi görünüyor. nasip olursa ankara tayfasıyla tanışırız