Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Metin aramıza hoş geldin yeni RR un hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin
Siğorta için satışta ikametgahı Antalya gösterdiysen daha uygun Ankara ise yüksek fiyat gelir inşallah trafik siğortası uygun çıkar bu arada şanslısın 2 şehirdede çok iyi ekip arkadaşlarımız var yalnız kalmıyacaksın
celil abim teşekkür ederim. cümlemiz için kazasız, belasız, keyifli sürüşler olsun inşallah motor kardeşimin üstünde olduğundan ikamet ankara, ama plaka muğla. sanıyorum bir miktar etki olacak. bakalım... ekiplerin kalitesinin farkındayım. fırsat oldukça beraberiz inşallah

Alıntı kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim aramıza hoşgeldin Ankara olarak elimizden gelen yardımı yaparız
en kısa zamanda buluşmak dileğiyle, tekerin düz bassın
mehmet abi çok teşekkür ederim yakın zamanda görüşürüz inşallah

Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim hoşgeldin aramıza. Ankarada süper bir ekibimiz var senide aramızda görmekten mutluluk duyarız. Hatta pazar günü buluşmamız var müsaitsen seni bekleriz. Yeni motorunda hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. Eğer motor kardeşinde ise onuda bekleriz buluşmalara akşam gezmelerine. Yardım edilecek herhangi bir konu olursa seve seve yardımcı oluruz. En kısa zamanda tanışmak dileğiyle
aldora kardeşim teşekkür ediyorum. şu an antalyada olduğumdan katılmam pek mümkün görünmüyor. daha sonraki görüşmelerde birlikte oluruz inşallah tecrübersiz olduğundan kardeşimi pek serbest bırakmıyorum. mahallede takılıyor şimdilik bi süre alışsın, o da katılır desteğin ve iyi dileklerin için ayrıca teşekkürler