Raptorriders etkinliklerideğmesin her zaman ENsüper geçiyor.. Bunu ben söylemiyorum.. bu bir gerçek..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Raptorriders etkinliklerideğmesin her zaman ENsüper geçiyor.. Bunu ben söylemiyorum.. bu bir gerçek..
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)İstanbul yanıyor. Herkese Ankaradan selamlar ve bu güzel ortam için teşekkürler. Yine mükemmel gozukuyorsunuz. Allah muhabbetinizi arttırsın.
YOK
Çanakkale/Merkez
A Rh (+)Herkese teşekkür ederim, uzun uzun muhabbet edemedik belki ancak sizleri görmek de yeterince güzeldiYağmur sabote etmese devam edecektik ama bu günlük böyle olsun. En kısa sürede tekrar görüşmek üzere.
Gelen herkesle tanıştığım, el sıkıştığım için çok memnunum. Allah razı olsun![]()
from tha ground unda!
Suzuki C800 İntruder
İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
B Rh (+)
Harley Davidson Sportster XL883L
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
AB Rh (+)Akşamki toplantıya katılan herkese çok teşekkürler, Sahil faslına hava durumu izin vermemiş olsa da herşey çok güzeldi süpersin RR.![]()
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Gene güzel bir toplantı, hoş zamanlarve engellemeye çalışan iğrenç yağmur.
![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Katılan, resim çekip video çekip paylaşan herkese teşekkürler... Daha kalabalık toplantılarla bir arada olup birlikte teker döndürmek dileğiyle kazasız belasız keyifli sürüşler![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Yine süper bir akşamdı, katılan herkese teşekkürler
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)