Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

metin
    muhasebe + yüksek lisans
     cbr250
     ankara
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    4

Angry Zorunlu Trafik Sigortası hakkında yardım !

forumda çok güncel ve ciddi konu göremedim. mevcut gelişmelerle bu başlığın herkese faydası olacağını düşünüyorum. en uygun yollu nasıl, nereden halledilir, tecrübesi olan varsa paylaşımları bekliyorum. yoksa ağız tadıyla motora binemeyeceğiz

arkadaşlar tanışma başlığımda da belirtmiştim, bu trafik sigortası baş belası oldu. özellikle genç yaştaki arkadaşlara çok yüksek çıkıyor. örneğin; 19 yaşındaki kardeşime minimum 630 tl teklif aldık bende 24 yaşında olduğum için üzerime almamın çok etkisi olmaz dendi..

herkesin koşullarına göre şirketler farklı rakamlar veriyor ama, 19 yaşında poliçesi başlamamış biri için ergo (25 yaş altı diye motor için teklif dahi vermedi), hdi, allianz, neova, halk gibi şirketler uygun rakam vermedi (800 küsürden başlayıp 3000lere gidiyor)

en düşük generali 672tl dedi, ki o bile çok birde sbn diye bi şirketten 630 teklifini almışız.

babamdan vekaletnamem var aslında ama motor biraz gizli saklı bi durum şu anda. yüzsüzlük etmek son çarem olacak

şirket ve yöntem önerilerinizi bekliyorum.

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    en iyi yöntem aile büyüklerinden trafik sicili temiz birinin üzerine yaptırmak. en makul fiyatlatı bu şekilde alırsınız.
    ben haftalarca süren fiyat araştırmam sonucunda sigortasepeti.com diye bir yere denk geldim.
    piyasadaki tüm şirketlerden teklif alıp en uygun fiyatı sunuyorlar.
    gayet ilgili ve dürüstler. kargo ile sigorta evraklarını yanında ruhsatlık ve kaza tutanağı hediyesi ile gönderiyorlar.
    buraya bir danışın fiyat alın derim

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Demir sigorta diye bi firma var. Ankarada araştır. Yada internetten. Bide ona sor. Daha önce 800 lerden 400 küsürlere yaptıran olmuştu diye hatırlıyorum.

metin
    muhasebe + yüksek lisans
     cbr250
     ankara
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demir sigorta diye bi firma var. Ankarada araştır. Yada internetten. Bide ona sor. Daha önce 800 lerden 400 küsürlere yaptıran olmuştu diye hatırlıyorum.
    aslında listeme eklemiştim ama teklif aldım mı almadım mı hatırlamıyorum. teşekkür ederim deneyeceğim şansımı

Alıntı ckaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende ergodan 29 ocakta 501TL teklif aldım (motor 41 Plakaydı). 01 Şubatta gittim 616TL oldu dediler yıkıldım. Plaka zeyilinde de fiyatın artmasından korka korka yinede yaptırdım. Sonra 35 plaka olurca sigorta 313TL ye düştü.

Emin ol o stres bana yetti. Umarım en hesaplısını bulursun.
    abi plaka 48 ama ikamet ankara. birde biraderin yaş 19 olunca plaka bile kurtaramadı koalay operatörü dalga geçti nerdeyse. yaşı sordu, 19 deyince ooohhfff diyo artist
    bakalım, mümkün olduğunca fırsatçılığımızı konuşturacağız

metin
    muhasebe + yüksek lisans
     cbr250
     ankara
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Peder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en iyi yöntem aile büyüklerinden trafik sicili temiz birinin üzerine yaptırmak. en makul fiyatlatı bu şekilde alırsınız.
    ben haftalarca süren fiyat araştırmam sonucunda sigortasepeti.com diye bir yere denk geldim.
    piyasadaki tüm şirketlerden teklif alıp en uygun fiyatı sunuyorlar.
    gayet ilgili ve dürüstler. kargo ile sigorta evraklarını yanında ruhsatlık ve kaza tutanağı hediyesi ile gönderiyorlar.
    buraya bir danışın fiyat alın derim
    yanılmıyorsam sizin tavsiyenizle teklif almıştım oradan. teşekkür ederim fiyatları yine çok uygun olmadı maalesef

Cenk KARACA
    Yazılım Uzmanı
     Regal Raptor - DD 250E-6C
     İzmir/Göztepe
    Beğenmiş
    153
    Beğenilmiş
    40
    Bende ergodan 29 ocakta 501TL teklif aldım (motor 41 Plakaydı). 01 Şubatta gittim 616TL oldu dediler yıkıldım. Plaka zeyilinde de fiyatın artmasından korka korka yinede yaptırdım. Sonra 35 plaka olurca sigorta 313TL ye düştü.

Emin ol o stres bana yetti. Umarım en hesaplısını bulursun.

e.erbaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ergun ERBAŞ
    Teknisyen
     Kawasaki vulcan 800
     Tekirdağ Çerkezköy
    Beğenmiş
    92
    Beğenilmiş
    80
    Demir,ergo ve sampo bana vermedi sigorta.En uygun halk sigortadan çıktı ve yaptırdım 555 tl.Astronomik rakamlar veren şirketlerde var tabi sigortada durum böyle malesef.
    Zamanı yenemezsin

M.T.
    SS
     Harley D.
     Ötüken
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Samsun'da, 2012 model CVT Qashqai'nin 2015 10. ayda sigortası 287 lira, 2013 model dd250e-6c'nin sigortası 2015 12. ayda 410 lira. Sicilimiz temiz, yaş 32. Motosiklet sürücüleri olarak eylem yapmamız lazım. Kendi kendime düşünüyorum, hadi ben hobi olarak motosiklet ediniyorum ne gelirse eyvallah, peki ihtiyaçtan-araba alamadığından ucuz yollu az yakan bir motor alan kişinin günahı nedir.

Ekleme: Şimdi arkadaşa sordum. 2016 yılında sıfır alınmış 2015 honda crv (150.000 TL) 2016 ocak ayında sigortası 300 TL.
    Konu detailer tarafından (09.February.2016 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı ehuya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samsun'da, 2012 model CVT Qashqai'nin 2015 10. ayda sigortası 287 lira, 2013 model dd250e-6c'nin sigortası 2015 12. ayda 410 lira. Sicilimiz temiz, yaş 32. Motosiklet sürücüleri olarak eylem yapmamız lazım. Kendi kendime düşünüyorum, hadi ben hobi olarak motosiklet ediniyorum ne gelirse eyvallah, peki ihtiyaçtan-araba alamadığından ucuz yollu az yakan bir motor alan kişinin günahı nedir.

Ekleme: Şimdi arkadaşa sordum. 2016 yılında sıfır alınmış 2015 honda crv (150.000 TL) 2016 ocak ayında sigortası 300 TL.
    Bu konuyu motosiklet federasyonuna bildirmek gerekir.Eylem yapılması kararını onlar verirse katılım daha fazla olur

metin
    muhasebe + yüksek lisans
     cbr250
     ankara
    Beğenmiş
    5
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuyu motosiklet federasyonuna bildirmek gerekir.Eylem yapılması kararını onlar verirse katılım daha fazla olur
    ses getirir mi acaba bu iş ? hukuki olarak hak aramak da mantıklı olabilir... bildiğime göre ingilterede de sigortalar çok pahalı. hatta bazı 2.el araçların sigortalama rakamlarının, en az aracın piyasa fiyatı kadar olduğunu duymuştum. benzer bir sisteme mi geçiliyor acaba ?

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)