Arkadaşlar daytona 250cc nin civata sıkma degerlerini bileniniz var mı ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
daytona 250 6c 2014
istanbul
0 Rh (+)Arkadaşlar daytona 250cc nin civata sıkma degerlerini bileniniz var mı ?
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Vallahi ben biraz hayvanımsi olduğum için heplan dibine kadar sertçe sıkarım elimin ayarı yoktur ve bu yüzden civatanin sorunun dişlileri hep sıyıririm. O yüzden o iş bildiğim kadarıyla biraz tecrübeye kalıyor. Sıkı olacak ama çok değil. Kıvamında. Anlamanızı daha görmedim kime sorsam bana aynı cevap geldi. Uygulamalı gösterdiler bu kadar iyi falan die
Kawasaki EN 500
İzmir - Karşıyaka
A Rh (-)O ustaların dediği sıkma değerlerini bilmiyorum biyerlerimden tork uydurup sıkıyorumun kibarcasıaslında her civatanın torkmetreyle belli torkta sıkılması gerekir tabi kimse bilmedigi için yada arayıpta bulamadığı için rastgele sıkılıyor.Kullanma kılavuzunda yazıyodur belki daha önce derste araba mıtoru söküp takmıştım her marka için bi sıkma torku listesi vardı.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Lesin öyledir ben daha göremedim o şekilde yapanini
daytona 250 6c 2014
istanbul
0 Rh (+)mutlaka vardır johnny pag motocompany e bile yazdım adamlarda 300cc için motor manuelleri war ücretsiz ama indirilmiyor
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Forumda yazıldı kullanım kılavuzu ve parça listesi yalnız civata hakkında bir şey göremedim belkide dikkat etmedim .
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Kawasaki vulcan 800
Tekirdağ Çerkezköy
A Rh (+)Hepsinin ayrı değerleri vardır fakat.Yağ tahliye civatasına aşırı abanmayınızCelil abi zahmet olmazsa bana da gönderir misin?
Zamanı yenemezsin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)