Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Rıfat
    Serbest Meslek
     Arifoğlu
     Gölcük İzmit
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Thumbs down Düşük bütceli chopper/cruiser önerisi olan?

Öncelikle merhaba 17 yaşındayım. Allah nasip ederse bu yaza kadar ilk motorumu alacağım ama aklımda onlarca motor var (hepside chopper tarzı). İşin garip kısmı ise bütçemin oldukca düşük olmasıdır. 2.000 - 2.300 arası bir bütçem var. Aklımda olan motor ise 2005 model tiger250. Bu motor hakkında düşünceniz nelerdir? Lütfen egosuna köle olup bu fiyatta birşey bulamazsın diyecek vatandaşlarım konuya bile bakmasınlar. Tekeriniz düz bassın inşallah. iyi forumlar

Uğur Orhon
    Web geliştiricisi, grafik tasarımcısı
     HYOSUNG GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    170
    Beğenilmiş
    220
    Merhabalar foruma hoşgeldin. Öncelikle tanışma kısmından kendini tanıtırsan kiminle konuştuğumuzu bilebiliriz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,661
    Beğenilmiş
    1,791
    Forumda hali hazırda bu motoru olan yok diye biliyorum fakat o bütçe ile evet haklisin yüksek beklentilere girmemek gerekir.. Burada risk faktörü yöntemini denemelisiniz..

Yaa kimseyi dinlemeden tamam ben bunu alıyorum diyip gözünü karartacaksin ki.. arızalanması masraf çıkarması hatta sürekli masraf cikaracagini bilerek almak veya bir yaz daha çalışıp bütçeyi sağlamlaştırır kışa doğru iyi bir makineyi uyguna almak kafanin rahat olmasi..

Alacağın makina satacağın zamanda para etmeliki asıl istediğin makineye geçerken üzülmemesin.. O yüzden sana verilecek cevapları yanlış algılama lütfen..

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Öncelikle hoşgeldin. Motora gelecek olursak regal raptor dd 250 b alınabilir o fiyatlara bence hem daha az sıkıntı çekersin hemde parça sıkıntın olmaz ya regal yada Asya bak derim ikisine aynı zaten

Rıfat
    Serbest Meslek
     Arifoğlu
     Gölcük İzmit
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı FouL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda hali hazırda bu motoru olan yok diye biliyorum fakat o bütçe ile evet haklisin yüksek beklentilere girmemek gerekir.. Burada risk faktörü yöntemini denemelisiniz..

Yaa kimseyi dinlemeden tamam ben bunu alıyorum diyip gözünü karartacaksin ki.. arızalanması masraf çıkarması hatta sürekli masraf cikaracagini bilerek almak veya bir yaz daha çalışıp bütçeyi sağlamlaştırır kışa doğru iyi bir makineyi uyguna almak kafanin rahat olmasi..

Alacağın makina satacağın zamanda para etmeliki asıl istediğin makineye geçerken üzülmemesin.. O yüzden sana verilecek cevapları yanlış algılama lütfen..
    Cevabınız için teşekkür ederim efendim, aslında motor benim çocukluk hayalim fakat ailevi sorunlar/nedenler sebebiyle hep bir aksaklık oldu alamadım, şuan çok şükür bir sıkıntım yok herşey yolundayken bir an önce almak istiyorum. Ayrıca çalışıp eve bakıyorum para biriktirmem oldukca zor anlıyacağınız. Tekrardan teşekkür ederim ilginiz için.

Not : Biraz gösteriş meraklısım gençliğin verdiği heyacan ile ))

Alıntı Çaylak07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar foruma hoşgeldin. Öncelikle tanışma kısmından kendini tanıtırsan kiminle konuştuğumuzu bilebiliriz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tanışma bölümüne konu mu açtım, teşekkür ederim ilginiz için

Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hoşgeldin. Motora gelecek olursak regal raptor dd 250 b alınabilir o fiyatlara bence hem daha az sıkıntı çekersin hemde parça sıkıntın olmaz ya regal yada Asya bak derim ikisine aynı zaten
    İlginiz için çok teşekkür ederim, söylediğiniz motora baktım 2. el fiyatına fakat 3.000 - 3.500 en ölülerinin fiyatı.
    Konu aydakisigara tarafından (14.Şubat.2016 Saat 20:43 ) değiştirilmiştir.

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Kardeşim daha 17 yaşında sorumlulukların oldukça çok. Ve bi okadarda gurur verici. Çalışıp kazanmak. Bireylerine ailene karşı sahiplik duygusu onur kaynağı senin için. Ne mutlu sana.
    Gelelim motorsiklet kısmına. Bu kadar sorumluluğun arasında çalışıp para biriktirmen oldukça değerliyken. Paranı eski makinalara verip sıkıntı yaşamanı hiçbirimiz istemeyiz. Çünkü kazandığın değeri ileride tüketmeni değil kar etmeni isteriz. Bu yüzden biraz daha dişini sık ve bir yaz daha motorsuz geçir. Paranı biriktir. Motordan önce ekipmanlarını almaya bak. Ve artan paraylada motorsikletini alırsın. Almışken bu kadar sorumluluğun arasında keyifle yol yaparsın. Başın arkada kalmamış olur. Hevesle değil mantıkla hareket etmek en doğrusu.
    Biz hep burdayız. Bundanda şüphen olmasın. Yazdığında yardımına koşan fikirlerini paylaşan herkes burda. Nezamn ne sormak istiyosan sor. İnşallah kısa zamanda gönlündeki makinayada kavuşursun.

Not: gölcük güzel yer. İnsanı askeri çok sever. Donanmada yaptım askerliğimi. Çarşıda fastfood dükkanı olan tombiş bi erdal abi vardı. Çok yemeğini yedik. Tanıyosan Selam söle.
    Konu Bypale tarafından (14.Şubat.2016 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.

Rıfat
    Serbest Meslek
     Arifoğlu
     Gölcük İzmit
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim daha 17 yaşında sorumlulukların oldukça çok. Ve bi okadarda gurur verici. Çalışıp kazanmak. Bireylerine ailene karşı sahiplik duygusu onur kaynağı senin için. Ne mutlu sana.
    Gelelim motorsiklet kısmına. Bu kadar sorumluluğun arasında çalışıp para biriktirmen oldukça değerliyken. Paranı eski makinalara verip sıkıntı yaşamanı hiçbirimiz istemeyiz. Çünkü kazandığın değeri ileride tüketmeni değil kar etmeni isteriz. Bu yüzden biraz daha dişini sık ve bir yaz daha motorsuz geçir. Paranı biriktir. Motordan önce ekipmanlarını almaya bak. Ve artan paraylada motorsikletini alırsın. Almışken bu kadar sorumluluğun arasında keyifle yol yaparsın. Başın arkada kalmamış olur. Hevesle değil mantıkla hareket etmek en doğrusu.
    Biz hep burdayız. Bundanda şüphen olmasın. Yazdığında yardımına koşan fikirlerini paylaşan herkes burda. Nezamn ne sormak istiyosan sor. İnşallah kısa zamanda gönlündeki makinayada kavuşursun.

Not: gölcük güzel yer. İnsanı askeri çok sever. Donanmada yaptım askerliğimi. Çarşıda fastfood dükkanı olan tombiş bi erdal abi vardı. Çok yemeğini yedik. Tanıyosan Selam söle.
    Değerli ve mutlu edici yorumunuz için çok teşekkür ederim, Dediğiniz yapacağım sanırım 3-4 ay daha çalışıp daha iyi motor alacağım. Yolunuz tekrar gölcüğe düşerse buyurun bir çayımızı için. Sağlıcakla kalın.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Motorunu almaman forumda eksik kalman anlamına gelmiyor .seni aramızda ve forumda görmek isteriz .inşallah en yakın zamanda da motoruna kavuşursun

Kerem Düzgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem Düzgün
    Filo Kiralama SSH Sorumlusu
     Yamaha Dragstar XVS 650 Classic
     istanbul-Avcılar (Avrupa Yakasi)
    Beğenmiş
    5,295
    Beğenilmiş
    1,146
    Benimde kullanmakta oldugum kanuni caracal 200 motorum spyder alacagımdan dolayı satıştadır forumda resimleri ve ilan detayı mevcuttur ilgilenirsen başlangıç motoru olarak önerebilirim

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ölmekten değil yaşamamaktan kork !!

Hayatta tek bir başarısızlık vardır, o da denememektir...

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Rkeem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde kullanmakta oldugum kanuni caracal 200 motorum spyder alacagımdan dolayı satıştadır forumda resimleri ve ilan detayı mevcuttur ilgilenirsen başlangıç motoru olarak önerebilirim

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Fotoları ben bizzat gördüm ve çok yakışıklı bir makina tavsiye edilir )

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler