Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Erhan AĞCA
    Peyzaj Mimarı
     Yamaha Drag Star 650
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Başta Ankara olmak üzere herkese merhabalar

Merhabalar tekrar. Forumu takip ediyordum motorsikleti aldığımdan beri ancak Ankara'daki hareketlenmeyi görünce artık aktif olma zamanı gelmiş olabilir diye düşündüm
    Motorsiklette yeniyim, 2015 mayıs ayında aldığım dd150-e2'yle 5 ayda toplam 3500 km bir yol yapabildim ancak. Bunun 1000kmsi Ankara'da evle iş arası, 2500 kmsi ise eylül ayında yapmış olduğum 10 günlük yaz tatilinde. Dolayısıyla motorsiklet tecrübem bundan ibaret. Umarım Ankara'daki arkadaşlarla yapacağımız sürüşlerle kazasız belasız artar tecrübem, herkese iyi sürüşler dilerim..

Aşağıda da vejihinin (plakadan dolayı vejihi diyorum ona, vecihi değil yanlış olmasın ) tatilden kalma resimlerini yüklüyorum

Uğur Orhon
    Web geliştiricisi, grafik tasarımcısı
     HYOSUNG GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    170
    Beğenilmiş
    220
    Umarım hızla büyüyen Ankara ekibine bir an evvel faal olarak katılırsın. Birgün yollarda karşılaşmak ümidiyle.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı erhan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar tekrar. Forumu takip ediyordum motorsikleti aldığımdan beri ancak Ankara'daki hareketlenmeyi görünce artık aktif olma zamanı gelmiş olabilir diye düşündüm
    Motorsiklette yeniyim, 2015 mayıs ayında aldığım dd150-e2'yle 5 ayda toplam 3500 km bir yol yapabildim ancak. Bunun 1000kmsi Ankara'da evle iş arası, 2500 kmsi ise eylül ayında yapmış olduğum 10 günlük yaz tatilinde. Dolayısıyla motorsiklet tecrübem bundan ibaret. Umarım Ankara'daki arkadaşlarla yapacağımız sürüşlerle kazasız belasız artar tecrübem, herkese iyi sürüşler dilerim..

Aşağıda da vejihinin (plakadan dolayı vejihi diyorum ona, vecihi değil yanlış olmasın ) tatilden kalma resimlerini yüklüyorum

O zaman tekrardan hoşgeldin aramıza. Havalar iyice ısındı ankarada senide aramızda görmek isteriz mükemmel bir ekibimiz var.abilerimiz kardeşlerimiz tam bir aile ortamı. Buluşma konu başlığı altında numaram var kaydedip arayabilirsiniz. Salı günü müsait olursanız sürüş yapmayı ve bir kardeşimizin motorunu ustaya götürmeyi düşünüyoruz.gelirsen seviniriz.yada hafta sonu İzmir teşkilatından bir kardeşimiz gelecek buluşma organize edeceğiz bekleriz

Erhan AĞCA
    Peyzaj Mimarı
     Yamaha Drag Star 650
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    haftaiçi 9-6 çalışıyorum ama haftasonu buluşmaya katılmak isterim, tabi yağışsız olursa hava. Kasım ayından beri motoru bir kere çıkardım, kafes gibi arabayla gidip geliyorum işte işe de

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    haftaiçi 9-6 çalışıyorum ama haftasonu buluşmaya katılmak isterim, tabi yağışsız olursa hava. Kasım ayından beri motoru bir kere çıkardım, kafes gibi arabayla gidip geliyorum işte işe de
    Bu salı mesela Caner kardeşimiz istanbuldan gelecek akşam 7 gibi bi yerde buluruz istersen bize katılabilirsin

Erhan AĞCA
    Peyzaj Mimarı
     Yamaha Drag Star 650
     Ankara-Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu salı mesela Caner kardeşimiz istanbuldan gelecek akşam 7 gibi bi yerde buluruz istersen bize katılabilirsin
    olabilir tabi, zaten bugün dayanamayıp çıkardım motoru haftanın da yağışsız ve ılık havalarda geçeceğini görüp, bu hafta motorlayım yani

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    olabilir tabi, zaten bugün dayanamayıp çıkardım motoru haftanın da yağışsız ve ılık havalarda geçeceğini görüp, bu hafta motorlayım yani
    O zaman salı günü görüşmek dileğiyle

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    Ankaradan erhan hoşgeldin forumu takip etmene sevindim aldora başta olmak üzere ankara harika bir ekip olmayı kısa zamanda başardı ve sizler sayesinde hem raptorriders hemde Ankara gelişecek hakettiği ortamlara kavusacak

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Merhaba Erhan Ankara 'dan aramıza hoş geldin Ankara'da Harika bir ekip ve arkadaşlarımız var onlara katılır ve forumda aktif olursan sende keyifli zamanlar geçirebilirsin

wildworld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yağız Keskin
    Öğrenci
     lifan 250
     Antalya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    13
    Ankaradan aramıza hoşgeldin hatta geç bile kaldın ☺Ankara ekibi her hafta güzel buluşmalar yapıyor senide onların arasında görmek dileğiyle. Keyifli sürüşler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Slow ride, take it easy..

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)