Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Alp Can Canoz
    öğrenci
     Regal raptor
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Daytona 250E6c - 350 E6 tüm bildiklerinizi paylaşmanız rica ediliri

Merhaba arkadaşlar
    Uzun vadeli bir planın sonucu olarak motorsiklet almaya karar verdim.
    cruiser tarzı bir motorsiklet düşünüyorum, daha önce bir çok motorsiklet modellerini kullanma fırsatım oldu. Dragstar 650 sporster 1300 ve 883 de kullandım ancak daha önce ragal hiç kullanmadım. İnternetten incelediğim ve fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla daytona e6 modelleri hoşuma gitti ancak motorun sesi gidişi yakıtı nasıl bilmiyorum. Arada 10 - 15 günlük uzun yol yapabileceğim düzlükte gazı verdiğim zaman atlı karınca gibi mi giden bi motor mu yağmurda karda bana küser mi ? Teknik özelliklerini az çok biliyorum. 10 bin tl bütçem var hangi modelleri tavsiye edersiniz 2. El alacagım km si az modeli yüksek düşünüyorum 2014 model 1000 - 5000 km arası. Merak ettiğim bir konu fotoğraftaki altın renkli çatalı nerden bulabilirim ? Saygılar

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    Merabalar foruma üye olan arkadaşları daha yakından tanımak için tanışma başlığı kısmında kendinizi tanıtırsanız sevinirim.. Raptorriders a hosgeldiniz..

Birkan Bozkuş
    Teknik Ressam
     Suzuki C800 İntruder
     İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,242
    Beğenilmiş
    700
    Alıntı alpcanoz93 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar
    Uzun vadeli bir planın sonucu olarak motorsiklet almaya karar verdim.
    cruiser tarzı bir motorsiklet düşünüyorum, daha önce bir çok motorsiklet modellerini kullanma fırsatım oldu. Dragstar 650 sporster 1300 ve 883 de kullandım ancak daha önce ragal hiç kullanmadım. İnternetten incelediğim ve fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla daytona e6 modelleri hoşuma gitti ancak motorun sesi gidişi yakıtı nasıl bilmiyorum. Arada 10 - 15 günlük uzun yol yapabileceğim düzlükte gazı verdiğim zaman atlı karınca gibi mi giden bi motor mu yağmurda karda bana küser mi ? Teknik özelliklerini az çok biliyorum. 10 bin tl bütçem var hangi modelleri tavsiye edersiniz 2. El alacagım km si az modeli yüksek düşünüyorum 2014 model 1000 - 5000 km arası. Merak ettiğim bir konu fotoğraftaki altın renkli çatalı nerden bulabilirim ? Saygılar

Krdsm merhaba önce kendini bizlere bir tanıtmalısın kimle sohbet ettiğimizi bilelim, sonra herkes aradığın soruların cevabını vermeye çalışıcaktır

Burak Bilici
    Öğrenci
     Yamaha Dragstar 650
     İzmir/Bornova
    Beğenmiş
    371
    Beğenilmiş
    149
    Merhaba Alp, Konyadan aramıza hoşgeldin.
    Önce bahsettiğin sarı maşaya gelirsek, regalin aynı sene çıkan daytonalarında bile maşa rengi farklı olabiliyor, külübümüzde model aynı olmasına rağmen kimisinin rengi gümüş, kimisi sarı, kimisi altın sarısı. Maşa rengi senin kısmetine kalmış anlıyacağın.

Uzun yolda artçıyla beraber tam gaz 18 kuruş yaktırdım, ama bu her regalde değişebiliyor, aşağı yukarı 17-22 arası değişir daha fazlası olmaz.
    Şekil olarak sınıfında bence en güzel motor, çoğu harleyden bile güzel.
    Sesi ise boru egzoz taktırırsan, ve egzozun ortasındski katalizör dolu ise mükemmel bir sesi var.
    Uzun yolda ben rahatım, titreşim çok nadir hissettim, artçısı biraz sıkıntılı. Ama hız olarak 250cc lik bir makineden ne beklediğine göre değişir, hız makinası değil zaten. Normal seyirde 130-140 çok rahat, ben 155 yaptırabildim. Ama bu makinalara bu kadar hız yaptırmaman gerekiyor.
    Çindir, ama en iyi çindir. Çin olması seni yanıltmasın, motoruna bakarsan, ilgi gösterirsen seni yolda bırakmaz. Senelerce kullanırsın. Ki zaten forumumuzda uzun yıllardır regal kullanıcıları mevcut.
    Lastikleri çok kötü, naylon lastik, yağmurda felan her koşulda sürerim diyorsan değiştirmende fayda var.

10 bütçen varsa, ekipmanlarını kesinlikle ihmal etme. Rahat rahat tam set ekipman ve daytona alınır bu paraya.

Dilerim kısa zamanda aklındaki makinana kavuşursun.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Arkadaşlarımız gerekli bilgileri yazmış bu iş birazda zevk meselesi hoşuna giden ve içine sinen bir makina olursa daha mutlu olursun ekipman olayını ihmal etmemen gerekiyor türkiye şartlarında çok gerekli.ben spyder kullanıcısı olarak çok memnunum keza daytona kullananlarda aynı şekilde acele etmemenin öneririm iyice araştırıp temiz bir makina almaya özen göster derim

Alp Can Canoz
    öğrenci
     Regal raptor
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı karakalem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Alp, Konyadan aramıza hoşgeldin.
    Önce bahsettiğin sarı maşaya gelirsek, regalin aynı sene çıkan daytonalarında bile maşa rengi farklı olabiliyor, külübümüzde model aynı olmasına rağmen kimisinin rengi gümüş, kimisi sarı, kimisi altın sarısı. Maşa rengi senin kısmetine kalmış anlıyacağın.

Uzun yolda artçıyla beraber tam gaz 18 kuruş yaktırdım, ama bu her regalde değişebiliyor, aşağı yukarı 17-22 arası değişir daha fazlası olmaz.
    Şekil olarak sınıfında bence en güzel motor, çoğu harleyden bile güzel.
    Sesi ise boru egzoz taktırırsan, ve egzozun ortasındski katalizör dolu ise mükemmel bir sesi var.
    Uzun yolda ben rahatım, titreşim çok nadir hissettim, artçısı biraz sıkıntılı. Ama hız olarak 250cc lik bir makineden ne beklediğine göre değişir, hız makinası değil zaten. Normal seyirde 130-140 çok rahat, ben 155 yaptırabildim. Ama bu makinalara bu kadar hız yaptırmaman gerekiyor.
    Çindir, ama en iyi çindir. Çin olması seni yanıltmasın, motoruna bakarsan, ilgi gösterirsen seni yolda bırakmaz. Senelerce kullanırsın. Ki zaten forumumuzda uzun yıllardır regal kullanıcıları mevcut.
    Lastikleri çok kötü, naylon lastik, yağmurda felan her koşulda sürerim diyorsan değiştirmende fayda var.

10 bütçen varsa, ekipmanlarını kesinlikle ihmal etme. Rahat rahat tam set ekipman ve daytona alınır bu paraya.

Dilerim kısa zamanda aklındaki makinana kavuşursun.
    Merhaba bilgilendirme için teşekkür ederim. Ancak ben hala 250 mi yoksa 350 cc mi alsam kararsızım.

Alp Can Canoz
    öğrenci
     Regal raptor
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlarımız gerekli bilgileri yazmış bu iş birazda zevk meselesi hoşuna giden ve içine sinen bir makina olursa daha mutlu olursun ekipman olayını ihmal etmemen gerekiyor türkiye şartlarında çok gerekli.ben spyder kullanıcısı olarak çok memnunum keza daytona kullananlarda aynı şekilde acele etmemenin öneririm iyice araştırıp temiz bir makina almaya özen göster derim
    Ekipman için olmazsa olmaz kas ve gövde koruyucu var bildiğin kadarıyla birde eldiven var ekipman masrafları ne kadar gider ?

Barisinal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış inal
    Barista
     Honda Shadow VT600
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Şimdiden hayırlı olsun. Daytona hakkında pek bi bilgiye sahip değilim yol yapma konusunda ama spyder dersen beklerim

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birkan Bozkuş
    Teknik Ressam
     Suzuki C800 İntruder
     İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,242
    Beğenilmiş
    700
    Alıntı alpcanoz93 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekipman için olmazsa olmaz kas ve gövde koruyucu var bildiğin kadarıyla birde eldiven var ekipman masrafları ne kadar gider ?
    Ekipman masrafının ucu açık tercih edeceğin ekipmana göre değişim gösterir 1000 TL'yede kask alabilirsin 50 TL'yede ama ortalama bi masraf çıkartmaya çalışayım

Deri mont :min 500 TL Omuz, dirsek korumalı
    Kask : 200 TL
    Eldiven : 50 TL
    Dizlik : 30 TL
    Bunlardan çok daha ucuza ekipmanını tamamlaya bilirsin Ama dediğim gibi ucuza kaçmamaya çalış bence min. 1000 TL ayırmalısın unutma kaporta biziz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)