| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Haftasonuna kalamadım malesef millet bidahaki sefere inşallah harikasınız![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Muhabbetiniz bol olsun Ankara![]()
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)teşekkürler herkese gercekten çok güzel gecticaner kardeşim herzaman bekleriz
![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Ankara gerçekten süper bir teşkilat olmaya başladı durduralım bilmiyor. Gittik e artan sayımız ve gelen insanların gerçekten düzgün olmaları bu işi dahada keyifli ve güzel hale getiriyor.Buluşmaya gelen ve ortama şen katan herkese çok teşekkür ediyorum. Süper bir akşamdı . Buluşma sonrası son anda alınan bir kararla biranda ATATÜRK Orman Çiftliiğne gidip kokoreç yedik .süperdi tek kelimeyle. Kardeşliğimiz ortamimiz dostluğumuz daim olsun
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Yine araya yamuk resim kaynamış)))))
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Canerim en yakın zamanda seninledir aynı şekilde bir buluşma ayarlamak lazım yoksa içimde kalacak
YOK
İzmir-Göztepe
B Rh (+)Öncelikle Aldora başta olmak üzere bizimle ilgilenen bütün üyelere, Aldoranın eşine de güzel sohbeti için teşekkür ederim.
Buluşulacak kafeyi bulurken biraz zorlansak da mekan çok sıcak ve samimiydi. Ardından Atatürk Orman Çiftliğinde Ankara usulü kokoreçi de tattırdılar bize ama ben kendilerini İzmire davet ediyorum, bizim kokoreçimiz daha güzel 😉
Dönüşte de bizi evimize kadar bırakan Ümit abi ve Serkan abiye özel olafak teşekkürlerimi iletiyorum.
Son fotoğraflarda biraz yüzüm asık çıkmış nedeni ise tüm günün yorgunluğu üzerine fotoğraf çekimleri nedeniyle poz vermekten yorulmamdır. 😛
Teşekkür ederim Ankara ekibi, sizleri İzmire de bekleriz...
it's up to you!
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Biz çok teşekkür ederiz gerçekten çok keyifli ve güzel bir akşamdı. Bulusmamıza katılarak ortamı neselndirip keyifli hale getirdiğiniz içinde ayriyetten teşekkür ederim. İnşallah İzmire gelip geri kalan ekiplere tanışmak isteriz. Bütün RR AİLESİNE kapımız her daim açıktır. İnşallah en yakın zamanda bütün teşkilatları ve üyelerde bir bulusmada bu ortamı tekrarını yaşamak dileğiyle
regal raptor 150
ankara
A Rh (+)Sonunda fotografi duzgun paylasmayı ogrenen Aldorayı KUTLARIMMMMMMMMMMMMMMMMM
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)