Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 36 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı ганник Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emniyet şeridi herkese yasaktır. Adı üzerinde emniyet şeridi. Gözü açık adam şeridi değil. )
    Ankaradan bunları söylemek kolay tabi

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Emniyet şehidimiz olsunda o zaman düşünürüz Ümit abi

Ufuk Üzgün
    öğrenci
     Kawasaki EN 500
     İzmir - Karşıyaka
    Beğenmiş
    63
    Beğenilmiş
    22
    KArdesim emniyet şeridine girersen ceza kacınılmaz. Cunku tüm araclara yasaktır. Lütfen paketciler yüzünden oluşan izlenimi hep beraber silelim. Trafik kurallaarına ozellikle uyalim.
    O trafiği bi görsen abi o zaman aralardan gitmek zorundayım artık kapıyı açana mı denk gelirim aynaya bakmadan sapana mı denk gelirim.Her sabah emniyet şeridinden gitmemin sebebi kendi emniyetim.Daha önce çok başıma geldi ambulansı cok uzaktan görüyorum yada duyuyorum ambulansı etkilemeden yada hızını düşürmeden hemen sağ şeride geciyorum.Ekipmansız tuvalete gitmem ve butun kurallara uyarım ama bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum.

ümit turgay
    petrol müh.
     regal raptor 150
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankaradan bunları söylemek kolay tabi
    Haklisiniz. Ancak sizlerde eminim hem araba hem motor kullanıyorsunuzdur. Ve biliyorsunuzdur -kompleksleri harici kufur edenler hariç - motorculara ne gözle baktıklarına. :((

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Haklisiniz. Ancak sizlerde eminim hem araba hem motor kullanıyorsunuzdur. Ve biliyorsunuzdur -kompleksleri harici kufur edenler hariç - motorculara ne gözle baktıklarına. :((
    Dün yolda deniz diye bir arkadaşla tanıştık Cbf ı var ankaraya son 170 km birlikte geldik.1 allahının kulu ne bir sorun çıkardı etti hele ki İstanbulda arabalar ve diğer taşıtlar motorlara çok alışmış ben pek sıkıntı yaşamadım belkide denk geldi.ankaraya girdik Ümit koy tarafından gidiyoruz kokunun teki deniz arkadaşımızın üstüne bir kırdı az daha 2 araba arasında sıkısıkışıp kalıyordu. İlk ışıklarda deniz arabanın önüne park etti ve başladı adam haklıymış gibi laf anlatmaya. Neyseki pek sıkıntı çıkmadan yola devam ettik.dakka 1 gol 1

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Alıntı Ufuk_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 ay önce emniyet şeridinden gittiğim için eve ceza geldi.Bu cezayı yazan polis amcayla karşılaşıp sunları soylemek isterdim sabah saati full ekipman giyinmişim okula gidiyorum trafik felç araçlar 3 şeritli çevre yokunda her zaman olduğu gibi dur kalk yaparak ilerliyolar bende daha güvenli olduğu için. Emniyet şeridinden gidiyorum ordan gitmesem aralardan gidicem daha riskli.Eminimki kendini şöyle savunucak emniyet şeridi ambulans,itfayiye için falan. İyide biz arabalar gibi değiliz ki bizim emniyet şeridini terketmemiz 1 2 saniyemizi alıyo. Trafiği rahatlatmak için insaları motosiklet sürmeye yönlendireceğinize trafikte motosikletli avlamak doğrumu.Bu haksız cezaların önünü alamadığım için plakam o günden beri kapalı daha da açmayı düşünmüyorum!
    Sonuna kadar bu görüşüne katılıyorum dostum

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)