Evet küçüklüğümden beri hayal ettiğim motor hayatına sonunda başlıyorum. Haftaya spyderım la sızlerleyim. Tekeriniz düz bassın. Nicktende belli oldugu uzre öğrencıyım![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Spyder 250
Ankara ve Düzce
A Rh (+)Evet küçüklüğümden beri hayal ettiğim motor hayatına sonunda başlıyorum. Haftaya spyderım la sızlerleyim. Tekeriniz düz bassın. Nicktende belli oldugu uzre öğrencıyım![]()
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman, RR ailesine hoş geldin tekerin düz bassın
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Hoşgeldin umut şimdiden hayırlı olsun..

regal raptor 250cc daytona
ankara
AB Rh (+)Umut kardeşim aramıza hoş geldin, Ankara'da sıcacık bir ortamımız var senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.(bu arada pazar buluşmasına bekleriz)
![]()
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Hoşgeldin umut, yarınki buluşmaya da gel, ben de yeniyim senin gibi, tanışıcaz bakalım Ankara grubumuzla![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Umut aramıza hoş geldin motor hayatı ve motorun şimdiden hayırlı olsun motoru alınca yeni başlıkta yeni resimlerini bekliyoruz bu arada Ankara'damısın Düzce'demi ?![]()
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)RaptorRiders'a hoşgeldin kardeşim![]()
Harley D.
Ötüken
0 Rh (-)İçindeki heyecanı hiç kaybetmeyeceğin yerdesin, hoşgeldin Umut kardeşim.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Kardeşim hoşgeldin. Ankarada olman ve spyder alacakn büyük bir şans senin için Ankara ekibimiz çok sağlam ve güzel insanlardan oluşuyor eğer ankarada isen yarın yani 21 Şubat pazar günü buluşmamız var senide bekleriz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)