Alıntı UfoGörenMasumÖğrenci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abicim ben o adamı bir türlü anlayamadım. Adam bi diyor borcum var. Bi diyor kapora gönder bi diyor balansörlü bir diyor balansörlü mü bilmiyorum sonrada balansörsüz oldugnu söylüyor. Bilemedim. Balansörsüzler Dansöz diyorlar ?

Çok teşekkür ederim bu arada. Bende klasiğe bakcam galiba. En son attığımız klasiğe baktın mı abicim ?
Umut,
Makine gönül işidir. Ben almadan önce tarzım belli idi. ancak ekonomik ve sosyal durumlardan dolayı alabileceğim motor ve marka sayısı belli idi. (bana göre özel yapımlar hariç ülkede chopper tarzı 2 makine var. RR klasik ve RR spyder.) Benim gönlüm hep spyder idi. Ancak bulamadım. Ve araştırırken ilk makinam 250 Klasik oldu. Birkaç soruna çıkardı yapılınca canavarlaştı ben çok mutlu idim. Çok zevk alarak bindim. Sonra satın aldığım spyder'ı gördüm ve onu aldım.
Onun için Klasik makinamı satışa koydum...
Demem o ki, Sonradan değiştirme imkanına sahip değilsen, GÖNLÜNE DÜŞEN MAKİNAYI al.
Balansörlü/süz olayı ise titreşim ile ilgili, titreşimde yapacağın yol ile ilgili, uzun km'ler yapacaksan ve molayı az vermeyi düşünüyorsan, yaşında bizim gibi ise titreşim rahatsız eder. AMA ben bir DANSÖZ bulsam ömür boyu artçım yapardım.