Mehmet abi bunu nasıl getireceğim ankaraya :/ Ben şuan düzcedeyim. Karşımda karadeniz var. :D adamlar manavgatta
Motoru şehir dışından getirmek için uygun ekonomik yol otobüs terminalinden travego otobüslerin bagajına koyarak getirmek travegonun bagajına motor sığıyor muavinlerle konuşuyorsun onlar ayarlıyor
Motoru şehir dışından getirmek için uygun ekonomik yol otobüs terminalinden travego otobüslerin bagajına koyarak getirmek travegonun bagajına motor sığıyor muavinlerle konuşuyorsun onlar ayarlıyor
Süpersin celil abi nasıl bu motor iyi gibi değilmi
Süpersin celil abi nasıl bu motor iyi gibi değilmi
Bu ilanı biliyorum görünüşü fiyat km uygun ama eski ilan ve almadan kaza kaydı varmı diye tramer sorgusu yapmak lazım fiyat uygun olup satılmayınca insan huylanıyor ama mutlaka değerlendirmek sahibini arayıp sormak lazım
Abimiz diyor ki motor sığmıyor bagaja ben denedim. Kalıplı kaçıyor diyor. Ordanda benım getirmem söz konusu değil.. :(
Bi denemek lazım ya :D ama gitsem travego bulabiledek miyim ?
Genelde en yaygın model dir ama kesin bir şey söylemem mümkün değil antalya'ya sefer yapan firmaların internet sitelerinden veya acentalarını telefonla arayarak bilği alabilirisin
Genelde en yaygın model dir ama kesin bir şey söylemem mümkün değil antalya'ya sefer yapan firmaların internet sitelerinden veya acentalarını telefonla arayarak bilği alabilirisin