Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu
Toplam 60 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldora sağlam giyin. Yedek kıyafet al. Yağmurluk al. Soğuktan da korur.
    Birde minder al. En önemlisi o.
    motor ayakkabımız olmadıgı için en önemlisi yedek ayakkabı falanda lazım yagmura yakalanırsak

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Alıntı ereneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor ayakkabımız olmadıgı için en önemlisi yedek ayakkabı falanda lazım yagmura yakalanırsak

Eğer korumalı ayakkabı yoksa poşet alın. Çok işinize yarar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Son bir tavsiye yazma ihtiyacı duydum. Eğer motorla gelmeniz şart değilse fuar haricinde bir programınız yoksa otobüs veya hızlı tren yolculuğunu tercih etmeniz daha doğru olacak.
    1. Malum hava şartları yolculuktan çok fazla keyif almanıza imkan vermeyecek.
    2. Bizim lastiklerimizin yol tutuş kabiliyetleri bu mevsim için çok yeterli değil.
    3. Yol boyunca yüksek rakımlı rampalarda aşırı soğuk nedeniyle boşuna sıkıntı yaşamayın.
    4. Yolculuğunuz otobüsle biraz daha uygun fiyata geleceği için tasarruf ettiğiniz meblağı fuarda bir şeyler alarak değerlendirebilirsiniz

Bu tavsiyeler tamamen dostane tavsiyelerdir. Tabi ki motor sürerek gelmek ayrı bir keyif ama malum mevsim şartları nedeniyle ızdıraba dönüşmesin. Selamlar...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,917
    Beğenilmiş
    7,147
    Son bir tavsiye yazma ihtiyacı duydum. Eğer motorla gelmeniz şart değilse fuar haricinde bir programınız yoksa otobüs veya hızlı tren yolculuğunu tercih etmeniz daha doğru olacak.
    2. Bizim lastiklerimizin yol tutuş kabiliyetleri bu mevsim için çok yeterli değil.
    3. Yol boyunca yüksek rakımlı rampalarda aşırı soğuk nedeniyle boşuna sıkıntı yaşamayın.
    4. Yolculuğunuz otobüsle biraz daha uygun fiyata geleceği için tasarruf ettiğiniz meblağı fuarda bir şeyler alarak değerlendirebilirsiniz

Bu tavsiyeler tamamen dostane tavsiyelerdir. Tabi ki motor sürerek gelmek ayrı bir keyif ama malum mevsim şartları nedeniyle ızdıraba dönüşmesin. Selamlar...
    Bende Ömer'e katılıyorum şimdi havaya baktım ankara ve istanbul c.tsi yağmur pazar günü kapalı soğuk veriyor gece yolculuğu ve yolda kesin yağmura gireceksiniz ıslanacak üşüyeceksiniz çok zorlu gereksiz bir risk olacak uzun yol keyfini hava toparladığı zaman yaparsınız

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Evet, gözden kaçırdığımız bir nokta. Yola çıkmadan evvel accuweather kontrol etmeli.

Hatta accuweather'ın trip planner'ı var (adını yanlış hatırlamadıysam). Şuradan şuraya gideceğim ve şu gün yola çıkacağım dşyorsun, yol boyu hava durumunu veeiyor.
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bu son yorumları Eren görmesin zaten bahane arıyordu kesin gelmez )))
    Tavsiyeler öneriler ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum. İnşallah şartlar el verirse cumartesi günü öğleden sonra yola çıkacağız en azından bu şekilde daha uygun olacak gibi bu durumda İstanbulda bizi misafir edebilecek bir kardeşimizi bulmamız gerekebilir. Bu konu hakkında yardımcı olursanız çok seviniriz

Türker Baltacı
    Matbaa Planlama&Maliyet
     Harley Davidson Sportster XL883L
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6

Bu konuda Ömer abiye katılıyorum, yağmur vs. sizi sıkıntıya sokar.

Kasım ayında Dragking'i almak için Ankaraya gelmiştim. Dönüşte 2 kat termal içlik + polar yelek+deri ceket +kulüp yeleği olmasına rağmen Bolu tünelinin geçene kadar dondum resmen.

Dikkat edin. Otobüs veya Trenle gelin.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Cumartesi günü öğleden sonra yola çıkacağız. Ve bunun için İstanbulda konaklamamiz gerekecek sorunu bu şekilde çözmeye karar verdik.istanbul teşkilatında ki arkadaşların yardımlarını bekliyoruz

Nymphe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pınar Hacıömeroğlu
    Mimar
     YOK
     İzmir-Göztepe
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Ben kesinlikle otobüsle gidin diyorum. Uzun yol güzel hava da olmalı bence.

Motor botu olmaması da iyi bir durum değil. Ekipman tamam olmadan uzun yola çıkmak hiç sağlıklı değil bence.

Yine karar sizin ama ben sizleri seviyorum. Gözümüz yollarda kalacak...

it's up to you!

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu son yorumları Eren görmesin zaten bahane arıyordu kesin gelmez )))
    Tavsiyeler öneriler ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum. İnşallah şartlar el verirse cumartesi günü öğleden sonra yola çıkacağız en azından bu şekilde daha uygun olacak gibi bu durumda İstanbulda bizi misafir edebilecek bir kardeşimizi bulmamız gerekebilir. Bu konu hakkında yardımcı olursanız çok seviniriz
    hahaha kardeşim pazar günü ders verdiğim adamlar arabayla gidelim işte ne motoru bu havada diyolar aklımı celiyolar hem dedikleri gibi tasarruf ederiz o paraya fuarda bişeyler alırız

Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler