Aramıza hoşgeldin Halil, Umarım gönlündeki makinaya kısa zamanda kavuşursun...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor - DD 250E-6C
İzmir/Göztepe
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin Halil, Umarım gönlündeki makinaya kısa zamanda kavuşursun...
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)RR ailesine hoş geldiniz, yollarda ve forumda aktif olmanız dileğiyle.
Şimdiden yeni motosikletiniz hayırlı olsun diyelim![]()
DD 150-e2
Antalya
0 Rh (+)Hoş geldin![]()
ANTALYA - Merkez
Regal Raptor Spyder
Samsun
0 Rh (+)Halil Merhaba,
Foruma hosgeldin. Ben de Adana'dayim. Ve ben de senin gibi motor arayisindayim. Umarim aradigin motoru bulursun. Motorlarimizi alalim, Adana teskilatini kuralim.
Regal Raptor DD 250E6-C Daytona 2015
Adana
A Rh (+)Teşekkürler Koray
ikimiz için de hayırlısı olsun. özellikle aradığın bir motor var mı.
Regal Raptor Spyder
Samsun
0 Rh (+)Spyder ariyorum. Ama alev desenli olacak. Su an fiyatta anlastigim bi Spyder var. Bir iki tane de alternatif var. Ama ehliyet olayini bekliyorum. Kazasiz belasiz sinavi gecersem kismetse hemen alacagim. Bana gore daha sansli oldugunu dusunuyorum Daytona ilani daha fazla sanki. Hayirlisi...
Regal Raptor DD 250E6-C Daytona 2015
Adana
A Rh (+)bugün ben de bir motora baktım spyder. dediğin gibi alev desenli. 6.000 km de.
sahibi satmayı düşünüyormuş ama henüz ilana falan koymamış.
ehliyet sınavına girdin mi yoksa mayıs sınavına mı gireceksin. ayrıca ehliyet a sınıfı mı a2 sınıfı mı.
Regal Raptor Spyder
Samsun
0 Rh (+)Mart ayı içinde girersin diyor herkes. Yapma bir de Mayıs olursa çok üzülürüm. Bu ay sınava gireceğim diye motive ediyorum kendimi. Fiyatta anlaştığım motor Adana civarında. Alternatifler şehir dışında. Bahsettiğin arkadaşın motoru hakkında bilgi verebilir misin? Kaç model? Ne kadar istiyormuş? Özelden yazabilir misin? Ehliyeti halledeyim de bahsettiğin arkadaş ile de görüşürüm.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Halil hoşgeldin
Yamaha Dragstar 650
İzmir/Bornova
A Rh (-)Kebap memleketi Adanadan aramıza hoşgeldin. Oradan ayrıldığımdan beri yediğim kebapların, künefelerin, dönerlerin bile tadı damağımda.
Dilerim ilerde beraber kebap yeriz![]()
Umarım kısa zamanda aklındaki daytonaya kavuşursun, bizlerede istediğin soruyu sorabilirsin, elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.
Ekipmanlarıda kesinlikle ihmal etme, ekipmanların motorla bi bütün olduğunu unutma.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)