Arkadaşlar 4 yıllık belediye otobüsü serüveninden sonra tekrar motorize oldum, gerçi teknik olarak henüz olamadim ama yakindir. Tiyatrocuyum ve artik bundan kelli mütemadiyen aranizdayim.kapıdan kovulur bacadan girerim, saygılar sunarım.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor dd 250 e
İstanbul-Ümraniye ( Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar 4 yıllık belediye otobüsü serüveninden sonra tekrar motorize oldum, gerçi teknik olarak henüz olamadim ama yakindir. Tiyatrocuyum ve artik bundan kelli mütemadiyen aranizdayim.kapıdan kovulur bacadan girerim, saygılar sunarım.
Konu yenidunya tarafından (01.March.2016 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)
İsmail aramıza hoş geldin...
Formu takip edersen Anadolu yakası için buluşma günleri bildirilir. Biz de seni tanımak isteriz. Bu güne kadar kimseye bacadan girmek (!) nasip olmamıştır, merak etme
Yeniden hoş geldin.
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)RR ailesine hoş geldin tekerin düz bassın, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)İsmail tekrar aramıza hoş geldin![]()
Küba SL200
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)RR ailesine hoşgeldiniz buluşmalara bekleriz![]()
Normal de takım elbise giydiğinde daha ağır adımlarla yürüdüğünü anımsa ve kimseyle yarışma. Görev paylaşımı yaptık, o işe ’racingci’ kardeşler bakıyor.
gitti gül gibi daytonam :(
Antalya
A Rh (+)Yaz geliyor bolluk bereketiyle. hoşgeldin.
Don't Fucking Die !!!
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Aramıza hoşgeldin bu hafta buluşma olmadı fakat haftaya olur sanırım ilk buluşmada yüz yüze tanışmak dileğiyle tekerin düz bassın![]()
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Hoşgeldin sefalar getirdin RR forumlarina.. bizim bacadan anca noel dai nin giriş izni var : ) sen normal yollarla gel her zaman açık kapı : )
DD 150-e2
Antalya
0 Rh (+)RR'a hoş geldin![]()
ANTALYA - Merkez
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)İsmail hoşgeldin .İstanbulda olduğun için çok şanslısın mükemmel bir ekip ve ortam bence buluşmaları kaçırma derim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)