Yalçın bey RR forumlara hosgeldiniz.. Umarım kardesinizde aramızda üyedir.. Sizleri bulusmalarimizdada görmekten mutluluk duyarız.. Saygılar..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Yalçın bey RR forumlara hosgeldiniz.. Umarım kardesinizde aramızda üyedir.. Sizleri bulusmalarimizdada görmekten mutluluk duyarız.. Saygılar..
Keeway Cruiser 250
İstanbul-Güngören(Avrupa Yakası)
A Rh (+)Arkadaşım hoş geldin 😊 umarım istediğin makinaya kavuşursun. Tekerine taş değmesin
General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hyosung GV 250
Istanbul - Ataşehir (Anadolu Yakası)
A Rh (-)Evet kardeşimde üye ve benim gibi forum üyesi, umarım iyi anlaşırız ve birbirimizle kaynaşırız.
Benim amacım mümkün olduğunca klüp toplantılarına katılabilmek, grup sürüşü yapmak ve sizlerle gerçek dost olabilmek.
Yaş olarak biraz geçmi kaldım bilemem ama şunu farkettim, Motoru silip temizlemek nikelajını parlatmak, bir yerlerinde gevşeklik varsa bir civatasını sıkmak ve sürüş yapmak beni çok eğlendiriyor rahatlatıyor.
Koruyucu ekipmanlarınızla birlikte kazasız belasız sürüşler dilerim.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Kışın belli başlı buluşmalar altında toplanıyoruz ama yaza doğru sezon açılınca hep yollardayız
en kısa zamanda düzenli buluşmalar başlıyacak eğer forumu takip ederseniz bilgi sahibi olursunuz ve yaş olarakda bişe yazmadığı için tek söyleyebilceğim chopper en güzel ileri yaşda keyifli olur![]()
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Yalçın, aramıza hoş geldin.
Umarım gönlündeki makinaya kavuşur, kazasız belasız, rüzgarı bol zevkli sürüşler yaparsın. Bir şeyi yapmaya başladıysan geç kalmamışın demektir. Durduğun zaman geriye bakarsın. Geri düşünsün sen devam et.....
Bulaşmalarda tanışmak, sohbet etmek ve sürmek dileği ile.....
NOT: ayrıca tiyo verim foruma üye olunca hep aynı yaşda kalıyorsun
![]()
Konu spue tarafından (02.March.2016 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir.
Harley Davidson Sportster XL883L
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
AB Rh (+)RR'a Hoşgeldin.![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Yalçın hoş geldin...
gitti gül gibi daytonam :(
Antalya
A Rh (+)hoşgeldiniz aramıza. Doğru yerdesiniz
Don't Fucking Die !!!
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin Yalçın abi.Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)