Saat 24.00 Aldora ve Eren Polatlıyı geçmiş Ankara'ya 60 km eve 100 km kalmış sorun yok yola devam ediyorlar![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Saat 24.00 Aldora ve Eren Polatlıyı geçmiş Ankara'ya 60 km eve 100 km kalmış sorun yok yola devam ediyorlar![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Vardik şuan evdeyim Eren de 5 dakkaya evde olur .
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Muhabbetiniz bol olsun yaza inşallah hep beraberiz![]()
regal raptor 150
ankara
A Rh (+)ben usuyorum derken abi biz içimize iclik uzerine termal uzerine pantolon uzerinede ruzgarlık giyoruz diyen arkadaslar vardiii) kardesim hosgeldiniz.. kıskancligimdan diyorum dert etmeyin...
Aldora bu arada sen asimile mi oldun kardesim. Ukraynada onca yildan sonra Türkiye seni üsütmeyemi baslamıs? не взал коняк, вотка с тобой?
250 spyder
Ankara/Mamak
B Rh (+)herşey cok güzeldi eskişehiri çok begendim ilker abimiz bizi harika karsıladı cok cok iyi zaman gecirdik harika ağırladı cok teşekkür ediyorum ilker abi herşey için inşallah daha sıcak bi zamanda gelip kalmalı falan yaparızsenide ankaraya bekliyoruz abi
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)14 Mart unutamayacağım bir gün oldu. Baştan aşağıya samimiyet,neşe,kardeşlik doluydu.. Saatler bize yetmedi. Eskişehir'de müthiş bir gövde gösterisi yaptık,insanlar yollarda bize selam verdiler,tebessüm ettiler,hayranlıkla baktılar.Güne Aldora'nın enfes eksoz sesi damga vurduErenkiler de iyiydi fakat benimkiler figüran rolündeydi
Çok keyifli bir piknik yaptık,gezdik,güzel insanlar tanıdık,birbirimizi tanıdık,şehrin altını-üstüne getirdik ama en önemlisi bu güzel ailenin koşulsuz,şartsız samimiyet ortamını ortaya koyduk. Ve daha pek çok şey
Dediğim gibi 14 Mart Aldora ve Eren sayesinde unutulmaz bir gün oldu
Teşekkürler kardeşlerim..
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)