| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Regalraptor E250-9B
..
0 Rh (+)Ömer Abi merhabalar ne zamana kadar ordasınız ? ben halen amasya merzifondayım samsunda olsan yanınıza mutlaka gelirdim abi keske daha önceden haberiniz olsaydı.
....
Harley D.
Ötüken
0 Rh (-)Erhan hocam selamlar. Buluşmalara bekleriz. Bizim gruptan Kerem hocam da ev-iş nedeniyle Ordu-Samsun arasinda mekik dokuyor. Samsunda güzel bir dostluğumuz var, gelin buyrun tanış olalım, memnun oluruz. Hatta programınız uyarsa 16-17 Temmuz Amasya Festivali'nde çadır kuracağız, siz de gelin buyrun. Ordu Universitesinden Kerem ve Alper Hocalar ordudan hareket edecek Samsunda biz de katılıp grup halinde geze geze amasyaya geçeceğiz inş.
Avatar için tapatalk ise yarar. Avatar resmi gelecek alana tıklayın profiliniz gelecek, avatar resmine tekrar tıklayın foto çek veya resim yükle der. Oradan halledebilirsiniz.
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Raptor Spyder 250cc
Ordu-Ünye
A Rh (+)İlginiz için teşekkürler 11-30 temmuz arası yıllık izindeyim memleketim Adana'da olacağım ama dönüşte en yakın etkinliğinize katılmak isterim. Hatta ailem ile birlikte sizin Amasra'da bulunacağınız tarihlerde benim de gezi için bir planım var. İnşallah gerçekleştirebilirsem motorsuzda olsa sizlerle yüz yüze tanışmak isterim şimdiden sizlere hayırlı yolculuklar. Kerem hocamın yazısını penguen.net adresinde takip etmiştim şubat ayında yazışmıştık ama kış şartlarından dolayı bir araya gelemdik. Motorda daha yeniyim ama hızlı alıştım spyder ikinci motorum.
Raptor Spyder 250cc
Ordu-Ünye
A Rh (+)Bu arada benim telefonum Windows Phone dediğiniz olayı çok denedim ama olmadı demek ki platformlar arası uygulamalarda farklılıklar olabiliyor. Site üzerinden fotoğraf yükledim. Keşke o fotoğrafı otomatik olarak avatar olarak kaydedebilseydi. Forum yöneticileri bu konuda bir yardımda bulunabilir mi acaba?
Ehliyet olayını bi halledim sizinleyim sonra![]()
Raptor Spyder 250cc
Ordu-Ünye
A Rh (+)Samsun ekibinden Ağustosun ilk hafta sonu yani 07-08 ağustos tarihleri arasında Sinop turu yapmak isteyen çıkar mı acaba?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)