Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ankaradan Merhaba

Günaydınlar herkese. Bizim ганник yani ümit o kadar cok bahsettiki regal ailesinin içtenliğinden benim de motor duygularımı depreştirdi. Ankaradan herkese selamlar. Kamuda Malzeme Müdürü olarak görev yapıyorum. Şimdi bakalim regalin malzemeleri nasılmış ) En kısa sürede motoru alıp sizlere katılmak istiyorum. Herkese iyi sürüşler. Selamlar....

Türker Baltacı
    Matbaa Planlama&Maliyet
     Harley Davidson Sportster XL883L
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    RR'a hoşgeldin.

ümit turgay
    petrol müh.
     regal raptor 150
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kardesim hosgeldin...Merak etme nufuz cüzdanindaki ailenden sonra en iyi ailen olacak Regal ailesi.. Hatta onlardan daha ileri gitme amacimiz. Hele bir motorunu alalim da benim motora binme derdin de kurtul ) Ayrıca buluşmalarda senin sevdigin tatlida var )) Bu hafta yeriz ...Tekrar hosgeldin

ümit turgay
    petrol müh.
     regal raptor 150
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu arada benim düldül herhalde herkesin motor almasina vesile olacak ne güzel ) Acaba kimseye motor aldirmayip her binişi paralimi yapsam )))

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Aramıza hoşgeldin vedat abi en yakın zamanda senide bir demir at üzerinde görmek dileğiyle

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Vedat abi aramıza hoşgeldin. Doğru adreste olduğunu en kısa sürede anlayacağından şüphemiz yok. Ankara'daki güzel yoldaşlarımızla birlikte keyifli vakit geçireceğinden eminim. Umarım en kısa sürede gönlündeki makineye kavuşursun

Bir noktada dikkatimi çeken bir söylem oldu. Yanlış anlaşılmamasını temenni ederek düzeltme ihtiyacı duydum.

Alıntı ганник Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Regal ailesi..
    Alıntı silverpiston Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    regal ailesinin
    Biz motosiklet Marka/Model olarak Regal Raptor ağırlıklı kullanan aile bireyleriyiz. Fakat içerimizde bir çok farklı makine kullanan arkadaşlarımız/kardeşlerimiz var. RaptorRiders ailesi, Regal Raptor markası ile ilgili herhangi bir bağlantısı bulunmayan bir aile ortamıdır. Bu tarz söylemler bizi marka ile bağdaştırabilir.

Sevgiler.

tb

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Merhaba Vedat Ankara'dan aramıza RR Ailemize hoş geldin Ümit seni Ailemize katmış iyide yapmış inşallah sende kısa sürede bir chopper makina sahibi olur bu keyfi bizimle paylaşırsın

Alıntı tbaylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vedat abi aramıza hoşgeldin. Doğru adreste olduğunu en kısa sürede anlayacağından şüphemiz yok. Ankara'daki güzel yoldaşlarımızla birlikte keyifli vakit geçireceğinden eminim. Umarım en kısa sürede gönlündeki makineye kavuşursun

Bir noktada dikkatimi çeken bir söylem oldu. Yanlış anlaşılmamasını temenni ederek düzeltme ihtiyacı duydum.

Biz motosiklet Marka/Model olarak Regal Raptor ağırlıklı kullanan aile bireyleriyiz. Fakat içerimizde bir çok farklı makine kullanan arkadaşlarımız/kardeşlerimiz var. RaptorRiders ailesi, Regal Raptor markası ile ilgili herhangi bir bağlantısı bulunmayan bir aile ortamıdır. Bu tarz söylemler bizi marka ile bağdaştırabilir.

Sevgiler.

tb
    Haklisin cok farkli motor kullanan var. Ama baktim Ankara grubundakiler hep regalci Ama kimseyi kirmayim. Raptorriders ailesi diyim. Ancak o zamanda Raptor ne olacak. Ben hepinizi aile olarak göreyim...BU daha iyi

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Vedat abi hoşgeldin Ümit abi candır nese kaynağımız. Bahsettikleri ve söyledikleri kesinlikle doğrudur zaten buluşmaya gelince göreceksin.

Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vedat abi hoşgeldin Ümit abi candır nese kaynağımız. Bahsettikleri ve söyledikleri kesinlikle doğrudur zaten buluşmaya gelince göreceksin.
    Sagolasın 2rock. Zaten gördüm. Aslinda tatli için geliyorum. Kimse duymasın ))) Motoruda sırf daha cok tatli yemek için alacağim ))

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)