Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Smile RR Daytona 250mi Yoksa 350mi?

Merhabalar Herkese,Forumda yeniyim.Yaşım 18 ve İlk Chopper'ımı Yakında Alacağım.Marka Konusunda Sonunda Karar Kılabildim Fakat Regal Raptor 250mi Yoksa 350mi Alsam Karar Veremedim.Dediğim Gibi Acemiyim İlk Motorum Olacak Fakat Sizlerin,Benden Yaşça Büyük Deneyimi Olan Üyelerin Önerilerine İhtiyacım Var Hangisini Alacağım Konusunda

M.T.
    SS
     Harley D.
     Ötüken
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Hoşgeldin kardeşim. Bu soru daha once de sorulmuştu. O başlığı bulabilirsen senin işine yarayacaktır. 250 ile 350 arasında çekiş, vergi, yakıt sarfiyatı ve yeni ehliyet yasasına göre sınıf farkı var.

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Gözgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Gözgen
    Öğrenci
     Daytona 250
     Ankara/Bilkent
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Kardesim senin yasindayim motorumu 3 hafta once aldim 250 daytona ben memnunum bildigim kadariyla 350 ligin vergisi daha cok

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    Mete hoşgeldin.. İlk üye olan arkadaşlarimizi kendilerini tanıştırma başlığını var.. Tanışma bölümüne biraz kendinden bahsedersen memnun oluruz..

Forum arama kısmında aratirsan eski konular içinde bulabilirsiniz sorunuzun cevabını..

İki cc arasında çok büyük fark yok.. Şayet ben sürekli artçı ile dolaşırım kendimde baya iri cüsseliyim dersen o zaman 350cc almışken alman daha iyi olur..

Buluşma toplantılar yapıyoruz katilabilirsen hem tanışır hemde motorları yakından gorebilirsin.. Tesekkurler..

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    RR ailesine hoş geldin kardeşim. Öncelikle kendini tanışma başlığında tanıtırsan memnun oluruz. Forumda ve yollarda aktif olman buluşmalara katılman dileğiyle.

Soruna cevaben açılmış başlıklar vardı arama kısmından baktığın zaman bulacaksın

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gkhn253 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan Güler
    Mimar
     Regal raptor daytona 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    250 daytona ile 350 daytona arasında öle çok fazla tork ve güç farkı yok. İllaki 250 cc ye göre biraz daha iyi olacaktır silindir hacminden dolayı ancak geri kalan herşey 250 ile aynı olduğundan sadece silindir hacmindeki fark ile de çok fazla güç farkı elde edilemeyeceğinden( piston çap, strok, ve sıkıştırma oranları vs genelinin tasarımı ile güç arttırımı söz konusu olabilirdi) fiyat performans analizi yaptığım zaman 250 mantıklı geldi.( bu arada bende detaylı bir araştırma sonucu yamaha r25 imi satıp daytona 250 yeni aldım) düşüncem bazı modifiyeler ile 250 daytonanın gücü arttırılabilir ve bunun maliyeti 350 lik daytonadan daha uyguna çıkacak gibii

Sent from my iPhone using Tapatalk

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    250 ile 350 arasında ciddi bir güç farkı yok. Hem 250'lik hemde 350'lik sypder kullanmış biri olarak genel izlenimim şudur;

. Son hızda az bir fark oluşuyor.
    . Ara hızlanmalar konusunda ciddi bir fark göremedim ben.
    . 350'liliğin uzun yolculukta 110-120 km/s hızlarda bir miktar daha az yaktığı söyleniyor. (aslında mantıklı, 250'lik o hızlara daha yüksek devir ile ulaşacaktır, 350'lik biraz daha az).

Aradaki vergi ve fiyat farkını düşününce 250'lik makul gibi geliyor.

Ama 250'lik alıp, 350'liğe dönüştürme işlemi yapanlar var. Pistonları vs değiştirip, motor bloğunu modifiye eden/değiştiren kişiler var. Fakat o iş biraz sıkıntılı. Benim bildiğim 3 örneğinde kendine göre problemleri oldu. Ben onun için hiç niyetlenmedim bile

Kolay gelsin.
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)