Enerjisi asla bitmeyen bu iki kardeşim bana hayırlı olsuna geldiler. Büyük bir sürprizle beni mutlu ettiler. Kendilerine desteklerinden ve ilgilerinden dolayı cok tesekkur ederim. Herşey GÖNLÜNÜZCE olsun.. Herkese iyi hafta sonları![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DAYTONA
Ankara
AB Rh (+)Enerjisi asla bitmeyen bu iki kardeşim bana hayırlı olsuna geldiler. Büyük bir sürprizle beni mutlu ettiler. Kendilerine desteklerinden ve ilgilerinden dolayı cok tesekkur ederim. Herşey GÖNLÜNÜZCE olsun.. Herkese iyi hafta sonları![]()
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Her il teşkilatına lazım adamlar bunlar
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Erdem abi vallahi tadı damağımda kaldı.makinada canavar mis vallahi .kaskını çok beğendim çok hardcoresun. Ben gazını alamadım bi kokoreç yaptım sizden sonra eve dönerken birer extra daha patlattım keyfime diyecek yok yarın görüşmek üzere diyerek rüştü hocaya burdan selamlarımızı gönderiyoruz.Erdem abicim seni görüp ziyaret etmek bizim içinde bir zevkti yakın oturmamış bir avantaj diye düşünüyorum. Bu aile ortamını korumak ve kollamak görevimiz diyerek sonlandiriyorum yoksa zor uzayacak anladın sen onu iyi geceler abi
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)vaay, ziyaretler yapılmış haberimiz yok. Erdem abi ayaküstü tatlıları da ısmarladın mı yoksa![]()
cbr250
ankara
A Rh (+)Allah muhabbetinizi artırsın beylerabi resimdeki mahalle bana tanıdık geldi, veya benzetiyorum sadece. Nerde oturuyordunuz ?
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)