Mehmet, geçmiş olsun..
En kısa zamanda iyileşmen dileği ile...![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Mehmet, geçmiş olsun..
En kısa zamanda iyileşmen dileği ile...![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Mehmet çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun acil şifalar versin :(

YOK
İstanbul - Şişli (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)geçmiş olsun kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle..
Harley Davidson Sportster XL883 Custom
İstanbul - Sultanbeyli (Anadolu Yakası)
0 Rh (-)Çok geçmiş olsun kısa zamanda iyleşir umarım ama kısa mesafe uzun mesafe farketmez ekipman her halukarda önemli olduğunu görüyoruz işte.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LİVE TO RİDE
RİDE TO LİVE
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Ekipman yokmuş çok daha kötü sonuçlar olabilirdi. Buna da şükür
Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
Transalp 650 XL
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Geçmiş olsun acil şifalar
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Çok geçmiş olsun,acil şifalar..
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Yahu RR ailesi bize ne oluyor böyle nedir bu talihsizlik :(
Biraz uzun olacak ama bunları yazmakta büyük bir ihtiyaç hissettim, iki dakikanızı ayırıp okuyabilirseniz çok müteşekkir olacağım.
Öncelikle aynı sıkıntıyı yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum kendisini. Büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar nasip etsin. Arkadaşlarım kardeşlerim abilerim bakın yakın bir süreçte 3 adet kaza oldu bu. Ben bakkala bile full ekipman giden birisi olduğum halde kaza tek eksiğim olan korumalı botun olduğu noktadan vurdu bana. Sizden ricam lütfen ekipmanı ihmal etmeyiniz bütçenizin el verdiği en sağlamını alınız ve ne olursa olsun bunları giymeden motorun yanına dahi yaklaşmayınız. Unutmayın ki olduğu yerde motora binerken düşüp beyin kanaması vb durumdan ötürü hayatını kaybedenler olabiliyor. Kazanın nerede ne şekilde olacağını bilemiyoruz.
İnsan başına gelmeden anlayamıyor bazen malesef. Bakın lütfen ama lütfen bu ekipman konusundan hepimiz kendimize birer ders çıkaralım ve musibete uğrayıp vahlamak yerine iyiki de alıp giymişim diyebilelim. Özellikle de gözlemlediğim bir konuyu da paylaşmak istedim. Çene açılır yada yarım kasklar güvenilir değil. Belki bunaltıcı gelecek belki motorunuza yakışmayacak vs gibi sebeplerden dolayı uzak durduğumuz full face kaskları tercih edelim. Yüzüstü düştüğümde iyiki full face kaskmış dedim şükrettim. Unutmayalım ki hiçbirşey canımızdan sağlığımızdan mühim değil.
Kan akacağına ter aksın.
Yada Ferhat abimin de dediği gibi "Ben sizleri canlı seviyorum."
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)