Motorumu yeni aldım. 28 yaşında harita mühendisiyim. İstanbul Beylikdüzünde yaşıyorum. Herkese merhabalar Regal raptor 350 beyaz aldım. İnşallah yeni arkadaşlarla tanışmak buluşmak isterim. Hayırlı kazasız belasız kullanmak nasip etsin rabbim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 350 E-6
istanbul- Beylikdüzü (avrupa yakası)
B Rh (+)Motorumu yeni aldım. 28 yaşında harita mühendisiyim. İstanbul Beylikdüzünde yaşıyorum. Herkese merhabalar Regal raptor 350 beyaz aldım. İnşallah yeni arkadaşlarla tanışmak buluşmak isterim. Hayırlı kazasız belasız kullanmak nasip etsin rabbim

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Volkan hoş geldin. Yeni motorun hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle...
Bu arada forumu takip edersen haftalık buluşmalara gelebilirsin. Beylikdüzü, Büyükçekmece yoğun olduğumuz yerler. Sen dolaşırken birilerine rastlarsın zaten, yada birileri sana selam verir
Konu Ömer tarafından (18.March.2016 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir.
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Volkan İstanbuldan hoşgeldin aramıza. Yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. İstanbul ekibi ile görüşüp buluşmalara gitmeni öneririm .inşallah yollarda ve forumda aktif olursun
Küba SL200
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)volkan hoşgeldin ,motorun hayırlı olsun senide toplantı ve etkinliklerde aramızda görmekten mutluluk duyarız![]()
Normal de takım elbise giydiğinde daha ağır adımlarla yürüdüğünü anımsa ve kimseyle yarışma. Görev paylaşımı yaptık, o işe ’racingci’ kardeşler bakıyor.
RR DD-150
İzmir-Duzce
0 Rh (-)Aramıza hoş geldiniz![]()
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Kardeşim RaptorRiders'a hoşgeldin. Senin gibi düşünen arkadaşları bizde aramızda görmeye seviniriz.![]()
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Aramıza hoşgeldin volkan yeni makinen hayırlı olsun, forumu takip edersen buluşmalara katılabilirsin![]()
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Hosgeldin Volkan...yeni motorun hayirli olsun...tekerin duz bassin...RR toplanti ve bulusmalarda seninde fotoda olmani temenni ederim![]()
Regal Raptor 150e2
İstanbul - Beyoğlu (Avrupa Yakası)
0 Rh (-)Hoşgeldin Volkan, hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler... ;)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)