Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Mustafa Sünr
    Optisyen
     Regal Raptor DD 250E-10 Sypder
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Öneri Yapacak arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar ismim mustafa yaş 21 ıspartalıyım Antalyada çalışıyorum.

Regal Raptor DD 250E-6C modeli hoşuma gitti almayı düşünüyorum ama aklımda soru işaretleri var

1-) 0 fiyatı 11.500 2015 model 2012 model bir adet abide gördüm ve satıyor 7.000 Tl ye bıraktı sizce hangisini almalıyım.
    2-)Aslan besleyen Yemini düşünmez Fakat Hergün ben 50km git gel yapıyorum Yani 100 km Bu DD 250E-6C lerde max km nedir yani şöyle sorayım arabalar 200binden sonra Fiyatlarda düşme oluyor ya hani regallerde nasıl ?
    3-)Motor Parça bakım vs olarak Yardımcı olurmusunuz?
    4-)Her Hafta sonu böyle Ekip olarak antalyada gezen gruplar varsa benimle iletişeme geçebilir mi?
    5-) Her ustaya Ne araba nede motor göstermeyi sevmem Antalyada DD 250E-6C modelini Bakım servis veya parça olarak önerebileceğiniz yerler var mı?
    6-) Antalya da Bulunan bu motorlardan kullanan arkadaşlar Sizinle iletişime Geçebilirmiyim

Nacizane Yorum ve Önerilerinizi Bekliyorum

İyi Keyifler İyi günler

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    Msuner
    Tanışma başlığı kısmında kendini biraz tanıtırsan seviniriz. sanırım hem sorular hemde tanışma birbirine girmiş durumda oldu : D

sorulara cevap vermeden önce alırsanız ilk motorunuzmu olacak?

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    kardeşim hosgeldin aramıza en doğru yerdesin antalya teşkilatı görür görmez dönceklerdir sana onlarla iletişime gec bulusmalara katıl usta bakım motor alma konusunda yalnız bırakmazlar seni daytona güzel bi model işini görür ilkkez alcaksan 2. el al derim ama iyice baktır satan kişinin motoru temizmi değilmi antalyalı arkadaslar o konudada yalnız bırakmazlar seni

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Mustafa hoş geldin.

1. Bütçe ve keyifle alakalı bir konu. Bütçen uygun değildir ikinci el alırsın. İlk sahibi ben olayım dersin sıfır alırsın. Bu tamamen sana kalmış.

2. Bir çok arkadaşımız bu dediğin km'leri fazlasıyla yapıyor. Sen yeteri kadar kullan, sonra bu sorunun cevabını sen bile verebilirsin

3. Parça ve servis sıkıntısı yok.

4. Forumları okursan Antalya için bir başlığımız var. Burada arkadaşlar sürekli toplanıp resim paylaşıyorlar. Sadece biraz forumu okuman yeterli olur. Buluşmalara gider tanışırsın. Kimsenin sana gelmesini bekleme. Sen onlara git daha çabuk iletişim kurarsın.

5. Antalya ekipteki arkadaşlar seni en iyi ustaya yönlendirirler.

6. Hala geçmediğin hata

Tekrar aramıza hoş geldin. Keyifli forumlar. En kısa zamanda gönlünden geçen motora kavuşman dileğiyle.

Mustafa Sünr
    Optisyen
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Murat Kuru kardeşim Kanuni Seyhan 151 Modelini kullandım Bu tarz hoşuma gidiyor Bütçe Konusunda Sıkıntım yok 350e ye kadar hatta Harley bile alabilirim Fakat Bu motor da Acemiliği Tam atayım diyorum Sonra Yavaş yavaş devam ederiz Birden büyük motor başlamak istemiyorum

Ömer Yahşi Kardeşim Çok teşşekkür Ederim Değerli Vaktini Ayırıp yazdığın için

Eren Açıkgöz Kardeşim Çok teşşekkür ederim Olumlu Sözlerin İçin Fakat o Linki Bulamadım Sabahtan beri geziyorum varsa bir linkini Ö.M Olarka yada burdan paylaşabilirmisin

Teşşekkürler

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    hiç uğraşma o zaman ikinci elle kafan rahat olsun.. sifir al..

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Alıntı Msuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat Kuru kardeşim Kanuni Seyhan 151 Modelini kullandım Bu tarz hoşuma gidiyor Bütçe Konusunda Sıkıntım yok 350e ye kadar hatta Harley bile alabilirim Fakat Bu motor da Acemiliği Tam atayım diyorum Sonra Yavaş yavaş devam ederiz Birden büyük motor başlamak istemiyorum

Ömer Yahşi Kardeşim Çok teşşekkür Ederim Değerli Vaktini Ayırıp yazdığın için

Eren Açıkgöz Kardeşim Çok teşşekkür ederim Olumlu Sözlerin İçin Fakat o Linki Bulamadım Sabahtan beri geziyorum varsa bir linkini Ö.M Olarka yada burdan paylaşabilirmisin

Teşşekkürler
    Mustafa 21 yaşında heyecanın tavan yapmış. Farkındayım
    Murat kuru abi 37
    Ömer yahşi abi 43
    Eren açıkgöz kardeşimde 25 yaşında. Soldaki üye profillerinide biraz kontrol edersen kişilere hitap tarzında daha mânalı olur ve yanlış anlaşılmalarada meyil vermemiş olursun. Ki bunu farketmediğinden eminim. Bu uyarımıda yanlış anlama

( acemilik dereceni bilmediğim için biraz karmaşık olucak. Kullanıp kullanmadığını yazsaydın daha aydınlık fikirler sunardım)
    Maddi olarak imkanın varsa sıfır al. Olur ya ikinci el alırsın aldığın kişi bakmamıştır düzgün kullanmamıştır falan tamirciye git gel motordan soğursun ve acemilikte varsa imkanlarla orantılı olarak sıfır al derim. He ikinci elde alınır mı alınır. Referans olacak sağlam kişi yada usta bulursan al derim. bende acemiydim. Sıfır aldım. Ama motor kullanmayı biliyodum. Ve daytonamla dahada geliştirdim kendimi. Halada geliştiriyorum. Sıfırla başladım. Ama sıfıra yakın az kilometreli makinalarıda 1 yaşında falan 1000 2000 e kadar düşük fiyatlara alabilirsin. İyi olur ozaman.

Mustafa Sünr
    Optisyen
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat kuru abi 37
    Ömer yahşi abi 43
    Eren açıkgöz kardeşimde 25 yaşında. Soldaki üye profillerinide biraz kontrol edersen kişilere hitap tarzında daha mânalı olur ve yanlış anlaşılmalarada meyil vermemiş olursun. Ki bunu farketmediğinden eminim. Bu uyarımıda yanlış anlama

( acemilik dereceni bilmediğim için biraz karmaşık olucak. Kullanıp kullanmadığını yazsaydın daha aydınlık fikirler sunardım)
    Maddi olarak imkanın varsa sıfır al. Olur ya ikinci el alırsın aldığın kişi bakmamıştır düzgün kullanmamıştır falan tamirciye git gel motordan soğursun ve acemilikte varsa imkanlarla orantılı olarak sıfır al derim. He ikinci elde alınır mı alınır. Referans olacak sağlam kişi yada usta bulursan al derim. bende acemiydim. Sıfır aldım. Ama motor kullanmayı biliyodum. Ve daytonamla dahada geliştirdim kendimi. Halada geliştiriyorum. Sıfırla başladım. Ama sıfıra yakın az kilometreli makinalarıda 1 yaşında falan 1000 2000 e kadar düşük fiyatlara alabilirsin. İyi olur ozaman.

Teşşekkür ederim yapmış olduğunuz olumlu ve olumsuz düşünceler için Ben Şu zamana Kadar Kimseye Abi demedim Kolay olarak Yaş olarka benden büyük olabilirler fakat Ben orda saygı çerçevesinde kardeşim yazdım Ayrıca Bu durumdan Size Karşı veya Forum üyelerine Karşı bir saygısızlık olduğunu düşünmüyorum Daha yakın ve daha içten gördüğüm için O şekilde Kullandım Fakat Yanlış düşünmüşsüünüz ben Bulunduğum ortamda Yaşımın gerektirdiğinin Üstünde bir davranış sergilerim benim için Abilik Çok farklıdır KAt kat yaş fazla olsa da abi abi demem ismi ve bey olarka hitap ederim

Şu Zamana Kadarda Bana abilik yapmayana abi demedim

Tekrardan teşşekkür ederim Uğur Bey Eğer ki Diğer Kardeşlerim ve forumda bulunan diğer kişilerin bir rahatsızlığı varsa Kendileri Söyleyebilirler Ona göre birşeyler yapabilirim İyi Forumlar

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Alıntı Msuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşşekkür ederim yapmış olduğunuz olumlu ve olumsuz düşünceler için Ben Şu zamana Kadar Kimseye Abi demedim Kolay olarak Yaş olarka benden büyük olabilirler fakat Ben orda saygı çerçevesinde kardeşim yazdım Ayrıca Bu durumdan Size Karşı veya Forum üyelerine Karşı bir saygısızlık olduğunu düşünmüyorum Daha yakın ve daha içten gördüğüm için O şekilde Kullandım Fakat Yanlış düşünmüşsüünüz ben Bulunduğum ortamda Yaşımın gerektirdiğinin Üstünde bir davranış sergilerim benim için Abilik Çok farklıdır KAt kat yaş fazla olsa da abi abi demem ismi ve bey olarka hitap ederim

Şu Zamana Kadarda Bana abilik yapmayana abi demedim

Tekrardan teşşekkür ederim Uğur Bey Eğer ki Diğer Kardeşlerim ve forumda bulunan diğer kişilerin bir rahatsızlığı varsa Kendileri Söyleyebilirler Ona göre birşeyler yapabilirim İyi Forumlar
    Alıntı Bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat kuru abi 37
    Ömer yahşi abi 43
    Seni ilkkez tanıyorum. Ama kardeşim diye hitab ettiğin kişilerle herzamn birlikte sayılırız. O yüzden onlar hevesin kaçmasın diye heyecanına ortak olmak için belki bu durumu es geçmiş olabilirler. Bize abi diyeceksin demeleride etik olmaz zaten. Senin kişilere hitab şeklin nasıldır ne düşünürsün onuda bilemezdim bilememde. Ama şu varki sana abi demen konusunda baskı yapmışta değilim. Saygısızlıkta yaptın demedim. Bey diye hitab eder geçersin ozamn. Takılma...Ki o insanlar senin kolay kolay abi demiyeceğin noktasında. Benim için abi olan insanlar. Yazdığım senide düşünecek ortak paylaşımdı. Burada saygı sevgi kardeşlik yardımlaşma ve paylaşma adına birlikteyiz. Ve bu bütünlüğün içindeki bu öz savunmayı bu kadar yanlış vurgulaman şahsi kararım bana göre çok yanlış. O yüzden yazdığın ve yazdığım cevabı alıntı yaparak buraya koydum. Şimdi okuyup ne demek istediğimi ordanda anlayabilirsin. Sevgiler kardeşim
    Konu Bypale tarafından (21.March.2016 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir.

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Konu tarihçesine ve mesajlara bakınca konuşmanın seyrinin çok farklı yerlere gittiğini görüyorum. Sanal ortamda kelimelere fazla takılmamak lazım. Arkadaş belli ki forum arayüzünü kullanmayı bilmiyor. Saygı çerçevesini ihlal etmediği sürece abi, kardeşim diyebilir. Hepimiz sonuçta ilk defa gelene kardeşim diyebiliyoruz. Gereksiz konuşmalar.

Fakat "Bana abilik yapmayana abi demem" kısmına bir açıklık getirelim. Mustafa Sünr KARDEŞİM! sen burada soru sordun, cevap aldın. Haliyle Ömer Yahşi ABİN, Murat Kuru ABİN, Eren Açıkgöz ABİN! sana abilik yapmış oldular.

Sevgiler.

tb

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)