Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Alıntı Msuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşşekkür ederim yapmış olduğunuz olumlu ve olumsuz düşünceler için Ben Şu zamana Kadar Kimseye Abi demedim Kolay olarak Yaş olarka benden büyük olabilirler fakat Ben orda saygı çerçevesinde kardeşim yazdım Ayrıca Bu durumdan Size Karşı veya Forum üyelerine Karşı bir saygısızlık olduğunu düşünmüyorum Daha yakın ve daha içten gördüğüm için O şekilde Kullandım Fakat Yanlış düşünmüşsüünüz ben Bulunduğum ortamda Yaşımın gerektirdiğinin Üstünde bir davranış sergilerim benim için Abilik Çok farklıdır KAt kat yaş fazla olsa da abi abi demem ismi ve bey olarka hitap ederim

Şu Zamana Kadarda Bana abilik yapmayana abi demedim

Tekrardan teşşekkür ederim Uğur Bey Eğer ki Diğer Kardeşlerim ve forumda bulunan diğer kişilerin bir rahatsızlığı varsa Kendileri Söyleyebilirler Ona göre birşeyler yapabilirim İyi Forumlar
    Alıntı Bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa 21 yaşında heyecanın tavan yapmış. Farkındayım
    Murat kuru abi 37
    Ömer yahşi abi 43
    Eren açıkgöz kardeşimde 25 yaşında. Soldaki üye profillerinide biraz kontrol edersen kişilere hitap tarzında daha mânalı olur ve yanlış anlaşılmalarada meyil vermemiş olursun. Ki bunu farketmediğinden eminim. Bu uyarımıda yanlış anlama
    Seni ilkkez tanıyorum. Ama kardeşim diye hitab ettiğin kişilerle herzamn birlikte sayılırız. O yüzden onlar hevesin kaçmasın diye heyecanına ortak olmak için belki bu durumu es geçmiş olabilirler. Bize abi diyeceksin demeleride etik olmaz zaten. Senin kişilere hitab şeklin nasıldır ne düşünürsün onuda bilemezdim bilememde. Ama şu varki sana abi demen konusunda baskı yapmışta değilim. Saygısızlıkta yaptın demedim. Bey diye hitab eder geçersin ozamn. Takılma...Ki o insanlar senin kolay kolay abi demiyeceğin noktasında. Benim için abi olan insanlar. Yazdığım senide düşünecek ortak paylaşımdı. Burada saygı sevgi kardeşlik yardımlaşma ve paylaşma adına birlikteyiz. Ve bu bütünlüğün içindeki bu öz savunmayı bu kadar yanlış vurgulaman şahsi kararım bana göre çok yanlış. O yüzden yazdığın ve yazdığım cevabı alıntı yaparak buraya koydum. Şimdi okuyup ne demek istediğimi ordanda anlayabilirsin. Sevgiler kardeşim
    Konu Bypale tarafından (21.March.2016 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)