Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
öncelikle iyi guzel dusunceleriniz ve yorumlariniz icinn COOOOOOOKKK TESEKKURLERR
bu RR YAZA MERHABA PARTISIYDI ve gercekten guzel ve keyifli bir organizasyon oldu 1 aydir ugur kardesimle surekli irtibat icinde kusursuz olmaya calissak ta ufak tefek aksakliklar olmus olabilkr illaki ama disardan gozlemledigim kadariyla gelen arkadaslarimizin mutlulugunu ben sahsim adina hissettim ve bundan keyif huzur ve mutluluk duydum
katilima esi arkadasi akrabasiyla gelme fikride gercekten cok guzel oldu hatta ve hatta şunu soyleyebikirim
DİŞİ RR lar yaza hazirlik yapmaya basladilar
whatsap grubu kurup kendi aralarinda bizde variz bizde buradayiz dediler kisacasi guzel bir aile ortaminda guzel bir YAZA MERHABA PARTISI OLDU
bundan sonraki organizasyonlarda elinizden geldigince DİŞİ RR larida aramkzda gorelim
sehir disindaki arkadaslarimiz da eminim aramkzda olmak istediler ama forumdan desteklerini eksik etmedikkleri icin onlarada tesekkur ederim
birdahaki organizaayonda tekrar gorusmek uzere
Hepiniz mukemmeldiniz
Konu erdincc tarafından (18.Nisan.2016 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir.
Ekipteki Arkadaşların hepsinin emeklerine sağlık çok güzel bir organizasyon oldu Teşekkürler
Fazla söze gerek yok 10 numaraydı 👍
Galaxy Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LİVE TO RİDE
RİDE TO LİVE
Arkadaşlar çok güzel organizasyon olmuş. Anlata anlata bitiremediler. Ben katılamadım fakat misyonumuz için görevdeydim. Eskişehir teşkilatını ayağa kaldırmaya çalışıyorum. Emeği geçen tüm kardeşlere tüm yoldaşlara selam olsun. Allah muhabbetinizi arttırsın
Ahhh ahhhhh gelemedik ya tabi süper geçmiştir. Bunu bir ara telafi edicem.😎
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)