Her ikisini de yaptım
Motoru sürerken 1. Vites sesini duydum. Surusumde titresim azdı. Ancak artçı iken fazla titresim gibi geldi.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)Her ikisini de yaptım
Motoru sürerken 1. Vites sesini duydum. Surusumde titresim azdı. Ancak artçı iken fazla titresim gibi geldi.
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Yani ustadim teknik bilgim yok fakat 1. Viteste iken motordan farklı bir ses geliyorsa ve diğer viteslerde normale dönüyorsa ciddi bir problemi vardır ve ustaya bakmadan alma derim..
Titresim artçı iken alman vede sisbar takılı ise normal sadece artçı oda sisybar civarından gidiklar gibi titresim doğal.. Kullanırken yaşamaman gerekiyor. Bildiklerim bu kadar arkadaşlar daha iyi cevap verebilir : )

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Ali net bilğiyi usta makinaya bakınca verebilir ama vites dişlisinden hareket halindeyken uğuldama gelirse bu dişlinin zayıfladığını değişmesi gerektiğinin belirtisidir
motor ve karbüretördeki yağ kaçakları sadece terleme izi ise sorun değil ama akıntı varsa sorun keçelerden olabilir
Titreşim fazla olmaması gerekir makinada titreşim azaltıcı blansör var titreşimin sebebi karbüratörün ayarlarının bozukluğundan veya bakım gerektiğinden olabilir dediğim gibi usta bakması lazım![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)