Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Alıntı BLUEBORAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok be Aldora. Adam Mersin'den Adana'ya bindi. geldi. şu an 6423 km de. 6000 km de iken bakım yaptırmış. ilk akşam da direkt gezdim dolaştım. ikinci gün de gezdim. üçüncü günün sabahı benzin aktı. dördüncü günün akşamı da bu iş oldu işte. Anlamadım bende. Ama eğer art niyetli bir iş var ise bu satış işinde ne diyeyim Allah ıslah etsin. Ama ikinci gün sabahı babam alıp bugün gittiğim tamirciye götürmüş bak bakalım var mı bi şeyi diye sormuş. Tamirci adam, bakmış, binmiş temiz demiş.
    Abi benzin boşaldı ve depodada pislik filtreye yada karbüratöre inmiş olabilir.karbüratörün altında motorun sol kısmına bakan ikitane tahliye vidası var. Benzin musluğunu kapa. Kabüratöre giren hortumu çıkar. Tahliye vidalarını sök. İçindeki benzin aksın ordan kısa süreli hava tut yada bi pipetle ordan hava üfle karbüratöre. Sonra herşeyi geri tak. Dene bnce. Bujileride kontrol et bu arada. Jikleyide kontrol et abi. Açık kalmasın. Resimde ok işaretli ayar vidaları. Kolay gelsin.

Koray Turbalıoğlu
    Mühendis
     Regal Raptor Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    37
    Beğenilmiş
    29
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi demekki senin alette nazlı çıktı. Allah kolaylık versin. İnşallah tekrarı olmaz
    İnşallah Aldora nazlı değilmiş motor tamamen benim acemiliğim. Dün akşamki problem benzin musluğunun konumlarını yanlış biliyormuşum. Kurcalarken bir de motoru boğmuşum. bujiler ıslanmış. Haliyle ateşleme de yapmıyor. Usta ilk önce aküyü şarja bağladı, bujileri kontrol etti problem yok, ateşleme yapıyor. sonrasında bir iki turladı. Abi tamam dedi. Yalnız git dedi benzin al. Motorla gittim benzini de aldım. Sonrasında 6,3 km de öyle turladım. şu an için sıkıntı yok. Ehliyeti cebime koymak için sabırsızlanıyorum.

Koray Turbalıoğlu
    Mühendis
     Regal Raptor Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    37
    Beğenilmiş
    29
    Alıntı Bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi benzin boşaldı ve depodada pislik filtreye yada karbüratöre inmiş olabilir.karbüratörün altında motorun sol kısmına bakan ikitane tahliye vidası var. Benzin musluğunu kapa. Kabüratöre giren hortumu çıkar. Tahliye vidalarını sök. İçindeki benzin aksın ordan kısa süreli hava tut yada bi pipetle ordan hava üfle karbüratöre. Sonra herşeyi geri tak. Dene bnce. Bujileride kontrol et bu arada. Jikleyide kontrol et abi. Açık kalmasın. Resimde ok işaretli ayar vidaları. Kolay gelsin.
    Uğur kardeş sağolasın emek harcamışsın. Ama dediğin gibi benzin gelmiyormuş. Musluğun konumunu bilememekten. Usta yarım saat harcamadı. Sadece akünün şarjı uzun sürdü. Eyvallah sağolasın.

Koray Turbalıoğlu
    Mühendis
     Regal Raptor Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    37
    Beğenilmiş
    29
    Alıntı eNkaZw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun abi umarım motorda ciddi bi problem yoktur. benim mtorda da var biraz çiğ benzin atma. Çok fazla değil ama yinede koku geliyor. Durumu bizlerle de paylaşıp bizlere de bi güzergah saglayabilirsen minnettar oluruz.
    Eyvallah. Sorun tamamen benin acemiliğim. Benzin musluğunun konumunu yanlış bilmekten. Ben açık sandığım zaman aslında kapalıymış. Bir de motor stop edince çalıştırmak için zorlayınca akü boşaldı işte. motor boğulunca sanırım bujiler ıslandı. Ustaya peki dün akşam neden çiğ benzin yakıyor dedin diye sordum. Motoru çalıştırmak için sürekli gaz verdik. zorla da olsa çalışınca benzin kokusu geldi ya ondan öyle söyledim dedi. Şu an için bir sıkıntı yok. Sadece benzin ışığı yandığı zaman en kısa sürede benzin almak gerek. artık tecrübe ettim.

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Sorun çözüldü. Gözün aydın. Yinede bu bilgiler aklında olsun abi.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Abi o zaman geçmis olsun )))))))
    Konu 2_rock tarafından (27.March.2016 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir.

Koray Turbalıoğlu
    Mühendis
     Regal Raptor Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    37
    Beğenilmiş
    29
    Alıntı Bypale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun çözüldü. Gözün aydın. Yinede bu bilgiler aklında olsun abi.
    Ugur kardesim tesekkurler. Aklima yazdim..

Koray Turbalıoğlu
    Mühendis
     Regal Raptor Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    37
    Beğenilmiş
    29
    Abi o zaman geçmiyor olsun )))))))
    Valla boyle boyle ogreniyoruz iste. İsin garibi benzin muslugunun konumlarini onceki sahibi ogretmisti. O da yanlis biliyormus demekki.

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Koray abi vallahi senden sonra ankarada olayın boyutu degisti iddiaya girdi millet ben alıyorum alırım alıcam bak göre buluşmaya Pet şişeye benzinle gelcem falan )))))

Koray Turbalıoğlu
    Mühendis
     Regal Raptor Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    37
    Beğenilmiş
    29
    Koray abi vallahi senden sonra ankarada olayın boyutu degisti iddiaya girdi millet ben alıyorum alırım alıcam bak göre buluşmaya Pet şişeye benzinle gelcem falan )))))
    Aldora kardesim, Ankarayi bilemem ama Adana icin alirim diye iddaya girme kaybedebilirsin. Gerci bugun benim usta "olur mu abi ben ne zaman istesem veriyolar" dedi. Sustum.

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)