Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    CCANF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cemal Can Fidan
    Öğrenci / Dijital Sanatçı
     Regal Raptor DD250e-9B
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Regal Raptor DD250E - 9B

Öncelikler herkese iyi akşamlar.

1 Mart 2016 da 2.el DD250e 9B aldım. Aldığım kişi gayet iyi ve temiz bakmıştı motora. Şuana kadarda hiçbir sorunla karşılaşmadım ihtiyacımıda tam olarak karşılıyor. Fakat motor kullanan çevre olsun diğer kişiler olsun yorumları şu yönde ''çin malı motor alınır mı, ölmek istemiyorsan en kısa sürede değiştir, bunların güvenliği yok'' gibi şeyler söylüyorlar.

Motoru ne kadar severekte almış olsam her söylendiğinde moralim bozukluğu oluyor. Kronik sorunları onlar bunlar varmış. Uzun süredir kullanan arkadaşlar olarak bilgi alabilirmiyim sizlerden. Gerçekten böyle mi yoksa 1000de 1 ihtimal gibilerinden mi ?

şimdiden teşekkürler hepinize

İsmail Kurt
    tiyatro
     regal raptor dd 250 e
     İstanbul-Ümraniye ( Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    67
    Beğenilmiş
    121
    İyidir iyi

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Cemal,
    Herşeyden önce aramıza hoş geldin. Makinan hayırlı olsun. Kazasız sorunsuz, gönlünce gezmeler, her km.'si zevkli ve renkli sürüşler dilerim.
    ben üç sene önce klasik yani 9b aldım. Düştüm, kalktım, devirdim düzeltim ama çok güzel günler geçirdim. bu saydığım seyleri yaparken de kötü şeylerde şuç hep bendeydi..
    makinam bana, umarım seninle de tanışma fırsatım olur, yeni ve muhteşem arkadaşlar, dostlar ve kardeşler daha doğrusu yeni bir ailem olmasına yol açtı.
    Evet, bana da çok şeyler söylendi... Keşke bu marka, aldın ama vs...
    Almak istediğim SPYDER idi o dönem ekonomik nedenlerden dolayı alamamıştım. Belki de motor almak için çok acele etmişimdir bilmiyorum. Ama özel yapımlar hariç bu ülkede sadece 2 model chopper var. Spyder ve Klasik 9.
    Sorunları yok mu? var...Ama chopper kültürünün kendisi sadece Kurukafa'dan oluşmaz, yanında tornavida ve her ölçüde anahtar da vardır. Güzelliği de zaman ve ekonomik duruma bağlı olarak sürekli bir değişiklik yapma şansının olmasıdır.
    Makinalar sorunsuz değil, Çinlilerin en iyisi gibi bir şey söylemeyeceğim. Sorunsuz olarak tanımlanan diğer üretici ülkelerin motorlarının pahalı olmasının mutlaka bir karşılığı da vardır.
    Kısaca...Yağına, suyuna düzenli bakarsan kaç sene binmek istersen o kadar binersin.
    Motorunu hazırla, söylenenlere ve söyleyenlere gülümse, korumalarını eksiksiz giy ve gazla...Kask rüzgarı biraz engeller ama göğsüne çarpan rüzgar, seni doruklara taşır.
    Sonrasında dilerim ki...gönlünün en iyi makinasına da sahip olursun.
    Asfaltın ve rüzgarın bol olsun....(Çok teknik konularda mutlaka birileri bir şeyler yazar)
    Aramıza hoş geldin.

İsmail Kurt
    tiyatro
     regal raptor dd 250 e
     İstanbul-Ümraniye ( Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    67
    Beğenilmiş
    121
    Cin motorları olmasaydı azımın suyu aka aka geçenlere bakar dururdum, başka da birşey demiyorum

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CCANF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cemal Can Fidan
    Öğrenci / Dijital Sanatçı
     Regal Raptor DD250e-9B
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İlginiz ve samimiyetiniz için çok teşekkürler. Haklısınız sonuçta daha yeni başlıyoruz, arabada aynı motorda bakımları oldukça kullan kullanabildiğin kadar. Mesajınız gayet gaza getirdi :D Buluşup tanışmak dileğiyle

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Cemal aramıza hoş geldin Yeni RR un hayırlı olsun Kazasız belasız keyifle kullan burada RR kullanan çok fazla kişi ve onların RR hakkında yazdığı bir sürü yazı var onları okursan motorlarını ne kadar çok sevdiklerini zevkle kullandıklarını göreceksin piyasada bilmeden birçok şey söyleniyor ama konunun özü parasının hakkını sonuna kadar veren bir makinadır Toplantılara gelirsen motorların hepsini bir arada görebilir keyifli sohbetlere katılabilirsin

Kadir Eraslan
    PTT
     RR Spyder 250
     İstanbul - Esenler (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    89
    Beğenilmiş
    69
    Merhaba Cemal, RR ailesine hoşgeldin. Süleyman (spue) abimizin yüreğine sağlık söylenilebilecek ne varsa dile getirmiş
    önemli olan yağını, suyunu, frenlerini, zincirini, zincir yağını düzenli kontrol edip çok fazla da kafaya takmamak lazım böyle şeyleri.
    yani bi de regal raptordan çok fazla canı yanan ne bileyim burnu tamirciden çıkmayan her Allahın günü bi sorun yaşayan binbir pişman olan arkadaşa pek rastlamadım. istisnalar illaki olacaktır. ama önemli olan bana kalırsa motorunu yaşat ki o da seni yaşatsın görüşüdür

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Aramıza hoşgeldin cemal, makineni severek aldıysan keyiflide binersin sıkıntı yaratma, etkinliklerimize katılarak hem diğer makineleri görür hemde bu ailenin bi parçası olabilirsin mutlaka bekleriz

emresntrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ŞENTÜRK
    Mühendis
     Yamaha XVS 250 Drag Star
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Merhaba Cemal, motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bin.
    8 ay önce almıştım ben de 9B modeli bir RR. Selesine oturduğumda hayatımda ilk defa bir motosiklete biniyordum. Bununla öğrendim ben de motosiklet kullanmayı. Tüm bunlara rağmen beni hiç üzmedi. Altından kalkamayacağım bi masraf da çıkarmadı. Parça kalitesi iyi değildir özellikle plastikler belli bi yaştan sonra dokülüyor resmen ama hepsini yenilemesi de bir o kadar ucuz ve kolay. Yağını suyunu verip bakımlarını yaptığın zaman seni motordan soğutacak hiç bir problem çıkarmayacaktır.

Tekerin düz bassın.

1
    1
     1
     1
    Beğenmiş
    264
    Beğenilmiş
    200
    Dostum öncelik ile hoşgeldin bende birşeyler yazmak istiyordum ancak abilerim o kadar güzel şeyler yazmışki ben bile baka kaldım

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)