Cemal hoş geldin. Mercedes'i bile beğenmeyenlerin olduğunu düşürsek sana az bile söylemişler. Ağız torba değil ki büzüp kapatasın. Herkes herşeyi söyler. Sen Keyfini çıkarmaya bak. Kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle hayırlı olsun motorun.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Cemal hoş geldin. Mercedes'i bile beğenmeyenlerin olduğunu düşürsek sana az bile söylemişler. Ağız torba değil ki büzüp kapatasın. Herkes herşeyi söyler. Sen Keyfini çıkarmaya bak. Kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle hayırlı olsun motorun.
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Kardeşim bilgisayar oyunu düşün 3 hakkın var. Ölüm var. Hiçbisey sonsuz değil. Neye naparsan ajda pekkanı gerdirmeye benzer. Bakım önemli
bu yüzden böle şeylere kulak asma. Sana iyilik yapmak için bi indian harley vs marka motor bırakan yoksa kapına. Kapılma böle laflara. Sıkıntın olursa biz hep burdayız. Hayırlı olsun. Gönlünce kullan.![]()
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Onların güvenliği yok lafına takildim bende. Harley motorlara hava yastığı mı koydu yada düşmeme garantisi mi verdi de benim haberim yok. RR güzel makinadir hiç sıkma canını takma kafana biseyi. Bu fiyata bu klasmanda alabileceginin de en iyisidir. Motorun hayırlı olsun sen her söylenene kulak asma
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
Kawasaki vulcan 800
Tekirdağ Çerkezköy
A Rh (+)Benim dede yadigârı Çin malı 100 cc cub motorum var.Otuz bin kmden fazla 2008 model halen daha taş gibi ne yağ yakma ne başka birşey. Bakım ve kullanım önemli rol oynuyor.Her marka motor için bu böyle.Motorun hayırlı olsun,her denilene kulak asma![]()
Zamanı yenemezsin
Regal Raptor D250 Spyder
İstanbul-Gaziosmanpaşa
0 Rh (+)Bende de aynı model var gayet memnunum. Satışa koydum şuan ama zorunlu olmasam inan satmazdım. Bence milleti boşver, bakımını yaptır tadını çıkar. Bu fiyata alabileceğin in iyi motosiklet.
www.evafotofilm.com Düğün Fotoğrafçısı
Regal Raptor DD250e-9B
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Çok teşekkürler hepinize, en kısa zamanda buluşmalarada katılacağımgörüşmek üzere
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Hos geldin oncelikle hayirli ugurlu olsun. Abimiz zaten anlatmis ama benim japon markasi alacak bi durumum oldu ama yine de spyder almayi tercih ettim. Kimseye kulak asma oyle abartildigi kadar hicbir seyi yok.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Merhabalar hosgeldiniz. Mühim olan motor değil üstündeki kişide. Kişi içinde mühim olan marka değil içindeki sevgidir. Süleyman abim çok güzel anlatmış tamamıyla katiliyorim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)