Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu
Toplam 58 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: s.a

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    ooo yine şenlik var galiba sitede...

bir anlamama ve anlayamama problemi var galiba...

bir yanlış anladın polimiği...

YAHU ADAM GİBİ TARTIŞIP KAVGA EDEMEYECEK MİYİZ...

KİMSEDE BURNUNDAN KIL ALDIRMIYOR CANIM...

TIRNAĞININ UCUNA ACIK BASILAN BASIYOR YAYGARAYI...

SANKİ KÜÇÜK ÜLKELERİ YARATMIŞLAR...

(YAŞLARI KÜÇÜK KARDEŞLERİM SÖZLERİMDEN MUAFTIR)

MEVLANA HOŞGÖRÜLERİ YUNUS EMRE SEVGİLERİ...

İLE ŞARKILAR SÖYLEYEN RAPTORRİDERS KOROSU,

KEMANCININ YANLIŞ NOTA BASIMINDA HEMEN DETONE OLUYOR...

BU TİP TARTIŞMALAR YAPILSIN... BİRBİRİMİZİ BAŞKA NASIL TANIRIZ Kİ...

BU SİTEDE LAKABI İSİMLERİNİ AŞMIŞ BÜYÜKLERE GELİNCE... SAYGILARIMI ARZ EDİYORUM KENDİLERİNE...

hando KÜÇÜK BİR ADAMDIR. YALANDA SÖYLER AMA KENDİNE ASLA...!
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

Arkadaşlar hiçbirimizin aldığı eğitim , aile yapısı , etnik kökeni ,dünya görüşü ,mesleği , hayat tecrübesi ,yaşı ve olaylara bakış açısı tıpatıp birbirinin aynısı değil. elbette çok seslilik adına birbirinden farklı görüşleri olan insanlar bir araya gelecektir.

Bizleri yani bu kadar çeşitli insanı bu forum altına toplayan neden Regal raptor sahibi olmamız veya olmayı düşünmemizdir , organizasyonlar ve toplantılar düzenleyip , grup halinde düzenleyen organisyona veya toplantıya iştirak etmektir. buna katılıp katılmamak tamamen sizlerin elinde. isteyen istediği yere gelebilir.

Bu organizasyonlarda elbbette sırf motorsiklet konuşulmuyor. herkez kendisine yakın gördüğü insanlar çok daha derinlemesine sohbetler edebiliyor. bu toplantılarda sizde kendiniz gibi düşünen insanlar bulacaksınız. birebir kendiniz gibi düşünmeyenler çıkabileceğinden bu durumu normal karşılamanız gerekiyor.

Geçmişte ülkücülük bahanesi altında türlü türlü rezillikler yapanlardan dolayı (bununla alakalı bizzat yaşadığım örnekleri yüzyüze bir toplantıda bizzat anlatabilirim , benim bildiğim doğrudur , gayrisi yalandır gibi bir düşünce yapınız yoksa ise sizde anlatacaklarıma hak vereceksiniz ) avatarınızda kullandığınız oğlunuzun yaptığı el işareti ile ilgili bir önyargı olabilir. sizi tanıdıkça nasıl bir kişiliğiniz var bunu hepbirlikte göreceğiz.sizde bizleri tanıyacaksınız .belki ilerde sizden bilmediğimiz birşeyler öğrenirken belkide bizde , size bilmediğiniz bir takım bilgiler öğretebiliriz.

Adım cömert ve Aramıza hoşgeldiniz Muammer bey.

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hando hertürlü tartışmaya açığız herkese saygımız sonsuz herkese elimizden gelen ve gelecek yardıma hazırızda fakat bazı arkadaşların bölücü ,kırıcı,utandırıcı ,ve saçmalamaları olduğu zaman hiç bakmam sanal veya gerçek durumda elimden gelen hertürlü..................... yaparım hiç acımam kırar , yıkar,ezer geçerim..
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Komutanım , tarif ettiğiniz türden insanlar burada kendisine yandaş bulamaz ki . böyle bir durum hepimizi rahatsız edeceğinden hepimiz benzeri tepki gösteriririz.

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    KOMUTANIM ARZ EDERİM...

ASKERDE BİR TERTİPÇİLİK OLAYI VARDIR ASKERLİK YAPANLAR BİLİR BEN YAŞADIM BİLİYORUM...

İŞLER TIKIRINDA GİDERKEN YENİ GELEN BİNBAŞI TERTİPÇİLĞİ KALDIRDI. HERŞEY ALT ÜST OLMUŞTU ÇÖPLER DAHİ ATILMIYORDU. 1,5 AY SONRA SİSTEMİ KENDİSİ GETİRDİ...

KANUN ÖNÜNDEKİ EŞİTLİKTEN BAŞKA EŞİTLİK TANIMAM. HEPİMİZ AYNI İSEK BU KADAR ÇOK OLMAMIZA NE GEREK VAR. PEKİ KANUN ADİL MİDİR O TARTIŞILIR.

YAZILARINIZI ŞEVK VE KEYİFLE OKUYORUM. ARASIRAS BENİDE İĞNELEYİN KOMUTANIM BELKİ HİÇ BİLMEDİĞİM BİRŞEY DAHA ÖĞRENİRİM

hando BÜYÜK OLANLARI ARAMAK GEREKMEZ DİYOR... ONLAR ZATEN GÖRÜNÜRLER_____
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Okan kardeşim, verdiğin her türlü karara saygılı ve yanındayım. Biz her şekilde görüşürüz ama işin aslını bi anlasaydık.

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı

SELÇUK KARDEŞİM BU KONU SENİN YAZINA DENK GELDİ AMA İNŞALLAH BENİ ANLARSIN.. SENİNLE HİÇ Bİ ALAKASI YOK.... OLAY GENEL....LÜTFEN KUSURUMA BAKMA ASLA VE ASLA SENİN KALBİNİ KIRMAK İSTEMEM...
    Kusuruna da bakarım, kalbimi de kırarsın. Ne demek gidiyorum Okanım...

Gün içinde arayacağım seni. Eğer bu kararında ısrar edeceksen yemin ediyorum Samsun'a yanına geleceğim seni ikna etmek için...

Olgun fikirler, hakiki çözümler karşıt fikirlerin sertçe çarpışmasıyla ortaya çıkar. E üslüp sorununu da çoook önce hallettiğimize göre nedir bu karar?

Hando'ya katılıyorum. Kavga da edeceğiz zamanı gelecek ama dostluğumuzun mayası hiçbir zaman bozulmayacak.

Ama aldığın böyle bir karara ben neden olduğum için acaba benim bu mayada pek de payım olmadığı konusunda şüphelendiriyorsun beni...

AÇIK VE SEÇİK YAZIYORUM..

SEN SİTEYE DÖNMEYİP YAZI YAZMADIKÇA BEN DE YAZMAYACAĞIM...

ama ne senin ne de benim kurulu onca dostluk üzerine böyle bir şeyi yapmaya hakkımız yok...

OKAN YAZANA KADAR HERKESE SEVGİLER SAYGILAR... GÖRÜŞMEK ÜZERE....
    yol yapalım yol

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sen yazma, ben yazmayayım, kabak tadı verdi bu işler ya. Kendi adıma da bu tür hataları zaman zaman yaptığımı düşünüyorum. Ben üye sayısının sınırlandırılması ve referans sistemi konusunda ısrarlıyım. Yoksa bu tarz sıkıntıları daha çok yaşarız. Arz ederim efendim.

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Emrah komtanıma katılıyorum..Alper kayıp galiba...
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    avatarını beğenmedim değiştir bida gel o kadar..... parti ve ideoloji kokusu aldım midem bulandı
    Yaşar baba burda sizler büyüklersiniz ve ortamı düzeltip toplayacağına küçüklerinize örnek olacagına ortamı bulundırıyorsun ve ters cevap lar yazıyorsun bu şekilde bir daha yazmamanı rica ediyorum

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)