Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu
Toplam 58 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: s.a

atakanbatu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

muammer inci
    Serbest Meslek
     yok
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı atakanbatu Nickli Üyeden Alıntı
    s.a

adım muammer inci istanbul güngören de ikamet etmekteyim.

motorum yoktur. düşünmek te iken sizlere ve rr yi gördüm rr almasam da iki haftadır takip ettiğim siteye üye olup selam vermek istedim.

motor hakkında hiçi bir bilgim yoktur.

burada olan dostluğunuz ve bilgilendirmelerinizden dolayı üye oldum.

dediğiniz gibi

tekerinize taş gelmesin.

GELDİĞİMDE YAZDIĞIM İLK MESAJDIR.

bir yanlış anlaşma olmuş devamında yaşar hoca dan özür dilenmiş(kabul görürse)
    okan by e özelden iletilmiş özür dilenmiş(site yöneticisi olduğu için)

burada da diğer üyelerden özür dilemek istiyorum .
    kabul görürse.
    amacım bir rr sahibi olabilmek ki bunu burad okuduğum yazıdaki dostluğunuzdan ibarettendir benim yüzümden dostluğun bozulamsını istemem.
    Zaferler Birlik İle Kazanılır

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Aramıza hoş geldiniz inşallah en kısa zaman da motorunuza kavuşursunuz.

Konuyu tam anlayamadım çünkü resmi görmedim ama yazılanlardan anladığım kadarıyla siyasi görüşünüzü belli eden bir avatarınız varmış ve kaldırmışsınız duyarlılığınız için bir kez deha teşekkür ederim.

Biz motor sevdalıları olarak burda birbirini seven sayan insanlar topluluğu olduğumuzu düşünüyorum ve gruplaşmalar olmaması adına siyasi görüşlerin lanse edilmemesi taraftarıyım okullarda işyerlerinde hayatın heryerinde olan gruplaşmanın ülkeleri nasıl kaoslara sürüklendiği bu dönemlerde sitemizin dostluk ortamında sevgi saygı çerçevesinde devam etmesini temenni ediyorum.
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cem kurt
    İktisat
     -
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bence sitemiz, ne ortak bir siyasi toplulugu benimseyen, ne ayni futbol takimina gonul veren ne de ayni mahallede dogup buyumus kisilerden olusmakta, bizi bu sitede birbirimize baglayan en gercek payda, motor sevgimiz ve dosluk bilincimizdir. Bunun haricinde kimin hangi siyasi parti sempatizani oldugu kimin hangi ukuyu yada ideolojiyi benimsedigi bizi ilgilendirmez. Hele ki bu derece ince bir cizgi uzerinde yapilan fikir catismalari bizi dosluga degil dusmanliga surukler. Bu sebeple bu tur konularin bireysel mesajlasma ile halledilmesi taraftariyim

Saygilar sunarim...
    Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    EĞER BU SİTE BUNDAN SOORA O BUNA NE DEMİŞ O NEYİ KASDETMİŞ TÜRÜNDEN MUHEBETLERE GEBE OLACAKSA BEN YOKUM ARKADAŞLAR ..

İŞİMDEN GÜCÜMDEN ZAMANIMDAN FEDAKARLIK EDİP Bİ GÖREV ÜSTLENDİK... HATIRINI KIRAMAYACAĞIM ARKADAŞLARIMIN KALBİNİ DE KIRMAK İSTEMEM...

Bİ RİCA İLE BU İŞE GİRDİM AMA BURNUMDAN GETİRMEYİN.. BENİM İŞİM MAKARA TUKARA ARKADAŞLAR..

ZATEN HAYATIMDA BİR ÇOK SIKINTILAR YAŞIYORUM... BURADA BARİİ STRESİMİZİ ATALIM, YENİ İNSANLARLA TANIŞALIM, BİŞEYLER KATALIM Bİ ŞEYLER ALALIM DEDİK AMA ANLAŞILAN YOLUN SONUNA GELMİŞİZ...

BİR ÇOK İNSANI YENİDEN KAZANIM KONUSUNDA İKNA ETMİŞİMDİR.. HİÇ ÜZERİME VAZİFE OLMADIĞI HALDE...YETERKİ BİRLİKTELİK BOZULMASIN KİMSE KİMSEYİ KIRMASIN DİYE...AMA GÖRÜYORUMKİ BEN ARTIK KENDİMİ İKNA EDEMİYORUM..

HUZURLU Bİ PAZAR GÜNÜNÜN ARDINDAN AKŞAM KENDİMİ STRESE SOKUP EVDE'' BABA ARTIK BİLGİSAYARIN BAŞINDAN KALKARMISIN'' DİYEN OĞLUMU BİLE KIRIYORUM..

NEDEN... GÖREV KUTSALDIR..

Bİ ARKADAŞIM BİŞEY RİCA ETMİŞ .. ONU EN LAYIK OLDUĞU BİÇİMDE YAPMAK İÇİN...

AMA BU SAATDEN SONRA HER ZAMAN MUHABBETİMİN DAİM OLACAĞI İNSANLARI KIRMAMAK ADINA AYRILMAK İSTİYORUM ARANIZDAN...KİMSE KUSURA BAKMASIN...

KİMSEYE LAF YETİŞTİRMEK ZORUNDA DEĞİLİM...ŞU ANA KADAR 2500 MESAJIMIN İÇİNDE BİR TANE KIRICI ALAYCI VE ÜZÜCÜ BİR KELİME BİLE BULAMAZSINIZ...ÇOK SAMİMİ OLDUĞUM İNSANLARA BİLE HALA SİZ DİYE HİTAB ETMEYE ÇOK ÖZEN GÖSTERİYORUM...

Bİ MÜDDET OLAYLARI DIŞARDAN TAKİP EDECEĞİM.... DEĞİŞİK Bİ GÖZLE ....YENİ GİRECEK Bİ ARKADAŞ GİBİ...ONLARINDA NELER HİSSETTİĞİNİ ANLAMAK ADINA...AMA GERÇEKTEN SOĞUDUM...CANIM ARTIK İSTEMİYOR...

SELÇUK KARDEŞİM BU KONU SENİN YAZINA DENK GELDİ AMA İNŞALLAH BENİ ANLARSIN.. SENİNLE HİÇ Bİ ALAKASI YOK.... OLAY GENEL....LÜTFEN KUSURUMA BAKMA ASLA VE ASLA SENİN KALBİNİ KIRMAK İSTEMEM...

MUAMMER ABİCİİM SENİN TANIŞMA TOPİĞİNİNDE KARIŞMASINA VESİLE OLACAM.. SENDE KUSURA BAKMA ABİCİİM...

BU İŞLER HASSAS İNSANLARIN İŞİ DEĞİL .. VURDUMDUYMAZ OLMAK LAZIMMIŞ...

HOŞÇAKALIN...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Abim noldu ya seni kim bıraktıda gidiyon kolaymı ole seni bırakmak .

Sen bırakmak isteyebilirsin ama bizim seni bırakmamızı isteyemezsin
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    OKAN ...................
    BU AYRILIŞI BEN KABUL ETMİYORUM.............
    SEN ŞİMDİYE KADAR (SANA DA DEFALARCA SÖYLEDİM )SİTEDE Kİ EN YAPICI,EN TOPARLAYICI ,EN KİBAR,EN SAYGILI OLANLARDAN BİRİSİN....
    "HOŞÇAKALIN " I SARF ETTİĞİN ANDA; BEN GERÇEKTEN TERS OLAN ŞEYLER OLDUĞUNA İNANIRIM ......................,
    TERS OLANA DA TAHHAMMUL GÖSTERMEK BİZE TERS DÜŞER ..................
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Admin ve bu sitenin diğer aktif üyeleri senin moderatörlük işini kaldırabileceğini ve layığı ile götürebileceğine inandık. En ufak anlaşmazlık ve tartışmada böyle bir tavır takınman hele bide bırakıp gitmekten bahsetmen bizi üzer okan.
    foam party :mrgreen:

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ABİ NEREYE YAA BİR YERE GİTMİYORSUN...ÇOK STRES ALTINA GİRDİYSEN MODERATÖRLÜĞÜ BIRAK BURDA SORUN YARATAN ADAMLAR GİTSİN SEN NEDEN GİDİYORSUN....ÖNCEDEN BÖYLE BİŞE YOKTU YAAWW...
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

okan abi her ne kadar yüzyüze hiç tanışıp konuşamadıysak sonuçta yazdıklarından anlatılanlardan duyduklarımdan senin seviyeli düzgün adil ve tutarlı bir insan olduğunu tahmin dil eminim.Son bir kaç mesajına kadar bir problem olduğunu sanmıyordum ama şu son mesajı yazınca acaba hangi olay seni bu kadar gerdi, içinde tuttuğun sıkıntıyı göz önüne çıkardı bilmiyorum.
    Ama yinede seni bu kadar sinirlendiren bir mesaj yada kişi varsa hiç düşünmeden onun densizliğidir diyebilirim.Kendini suçlaman yersiz bence bir çok konuda gerekli donanıma fazlası ile sahipsin.
    Bu sebepten gitmen (ki gidemezsin kimse bırakmaz) , susup sadece yazılanları okuman site için büyük kayıp olur.Daha öncede suskunluğa bürünen kişiler oldu gördüğüm kadarı ile ama sonra yine hiç ayrılmadıkları yerde göründüler.İstediğimiz yerde bu sayfalarda toplantılarda.

Bu olay sanırım forum'da yapılan siyaset yüzünden açığa çıktı.Biz kendi aramızda bile haftalık toplantılarımızda siyasi konular hakkında konuşmuyoruz sadece motorlarımız ve genel sohbetlerimizi yapıyoruz 400 küsür kişilik bir aile gibi.

Sitenin kuralları sayfasın'da hiç kural olmamasını sebebi sitede herhangi bir kural olmamasıdır.Hatta Alperle geçen gün bunun makarasını'da yaptık.Lakin siteye artık bir kural koymanın zamanı geldi sanırım.Çünkü yeni gelenler sanırım bu formun sadece Genel Forum gibi bir şey sanıyorlar.Bilmiyorlarki burada 400 kişilik komple bir aileyiz.Aramızda başka marka motorcularda var.

Buda bundan sonra gelen kişileri bu sitenin içeriğini anlamaları konusunda yardımcı olur umarım.

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    olm noooluyoo beaaa.... iki dakka boş bırakmaya gelmiyonuzzz haaaa...

muammer abicim hoş gelmişsin...

gomtanım gıymetlim sen duble hoş gelmişsin...

okanım imparatorum, bak gomtanlarda geldi... nereye yawww... asıl şimdi geyiğin hasını yapmaya başliicasss.... sen takma kafana hiç bi şeyi...
    SSUUUUuuu...!

Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)