Arkadaşlar hiçbirimizin aldığı eğitim , aile yapısı , etnik kökeni ,dünya görüşü ,mesleği , hayat tecrübesi ,yaşı ve olaylara bakış açısı tıpatıp birbirinin aynısı değil. elbette çok seslilik adına birbirinden farklı görüşleri olan insanlar bir araya gelecektir.

Bizleri yani bu kadar çeşitli insanı bu forum altına toplayan neden Regal raptor sahibi olmamız veya olmayı düşünmemizdir , organizasyonlar ve toplantılar düzenleyip , grup halinde düzenleyen organisyona veya toplantıya iştirak etmektir. buna katılıp katılmamak tamamen sizlerin elinde. isteyen istediği yere gelebilir.

Bu organizasyonlarda elbbette sırf motorsiklet konuşulmuyor. herkez kendisine yakın gördüğü insanlar çok daha derinlemesine sohbetler edebiliyor. bu toplantılarda sizde kendiniz gibi düşünen insanlar bulacaksınız. birebir kendiniz gibi düşünmeyenler çıkabileceğinden bu durumu normal karşılamanız gerekiyor.

Geçmişte ülkücülük bahanesi altında türlü türlü rezillikler yapanlardan dolayı (bununla alakalı bizzat yaşadığım örnekleri yüzyüze bir toplantıda bizzat anlatabilirim , benim bildiğim doğrudur , gayrisi yalandır gibi bir düşünce yapınız yoksa ise sizde anlatacaklarıma hak vereceksiniz ) avatarınızda kullandığınız oğlunuzun yaptığı el işareti ile ilgili bir önyargı olabilir. sizi tanıdıkça nasıl bir kişiliğiniz var bunu hepbirlikte göreceğiz.sizde bizleri tanıyacaksınız .belki ilerde sizden bilmediğimiz birşeyler öğrenirken belkide bizde , size bilmediğiniz bir takım bilgiler öğretebiliriz.

Adım cömert ve Aramıza hoşgeldiniz Muammer bey.