Arkadaşlar kusura bakmayın hepinizden özür dilerim uzun bir zamandır aranızdan uzaktım malum bahar yaklaşıyo ve bahar geldi derken işim gereği bir sürü etkinlik ve programlarda hazırlık organizasyon ve bunları geri toparlama işleriyle uğraştığım için foruma girmeyi bırakın eve gelemiyordum 1.5 aydır nerdeyse eve gece 2 3 de gelip sabah 7 de ayrılıyorum yani baya bi tempolu çalışıyorum buralarda olamadığım için tekrar özür dilerim lütfen beni mazur görün
bu arada debriyajım biraz kaçırmaya başlamıştı az daha idare etsin az daha derken 2 hafta önce komple sıyırdı ve yolda kaldım malum iş güç temposundan parçaları bile getirtemedim
bugün demirtaş motor ali ustadan
ön arka dişli seti
oringli zincir
zincir ses önleyici lastik
karbüratör filtre borusu (hafif bi çatlak verdı kenarında)
avadanlık kapağı (motoru salihliden getirirken düşürmüştüm)
son olarakda 2 lt castrol 10w40 4t yağ aldım
yarın kargolayacak ali usta inşallah bu hafta sonunada motoruma kavuşmak istiyorum 2 haftadır motorsuz arabayla sanki özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissediyorum trafik beni bitiriyo sıcak sıkkınlık veriyo nefret ettim arabadan iyice
Debriyaj arızası bahane oldu motoru komple toparlamış olucam yaza hazır olsun izinimi ayarlayabilirsem izmir bodrum marmaris gezmeyi düşünüyorum yolda tekrar sorun yaşatmasın bana
neyse dediğim gibi arkadaşlar tekrar iş tempom artasıya kadar sizinlikle birlikte olmaya çalışacağım bu arada ben siteye giremiyorum diye beni yok saymayın denizlide her türlü sorun problem ve bi şey olduğunda aramanız yeterli olacaktır elimden geleni fazlasıyla yaparım
Keyifli sürüşler tekerinize taş değmesin inşallah
Sevgi ve Saygı![]()

Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)