Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Arda Arnas
    Öğrenci
     YOK
     Adana-Seyhan
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Tekrardan merhaba bir sorum olacaktı

Herkese tekrardan merhaba daha önce tanışma bölümüne yazı yazmıştım ancak aklımdaki soruları hangi balık altında soracağımı bilemedim o yüzden burada açtım umarım kusuruma bakmazsınız. Şimdi sormak istediğim motora ve daha doğrusu choppera yeni başlayan biri olarak ehliyet sınavıına girmeden önce gerek teknik , gerek basit öğrenmem gereken şeyler nelerdir. ( mesela bir kaç videoda gördüğüm torktan devirden bahsediyordu.) Nelere dikkat etmem gerekiyor herkese teşekkürler

Bu arada alacağım motor RR DD125-E.

Burak Bilici
    Öğrenci
     Yamaha Dragstar 650
     İzmir/Bornova
    Beğenmiş
    371
    Beğenilmiş
    149
    Hoşgeldin kardeşim, bende ilk chopper imi RaptorRiders ailem sayesinde edindim. Sende bu konuda doğru yerdesin. Her konuda sana yardımcı olmaya çalışırız.

Gelelim istediğin bilgilere. Çok geniş bir soru sormuşsun. Mesela gidonu çevirirken ön fren sıkılmaz, arka firen yavaşlatır, ön fren durdurur. Virajlarda gaz kesilmez tarzı sürüş bilgileri mi arıyorsun?

Yoksa motorla alakalı 125 cc ile 90-100 arası rahat bi şekilde hız yapacağını, üzerinde motorun zorlanacağı ve titreşim olacağını, ama başta şehir içi olmak üzere senin işini göreceğini mi öğrenmek istiyorsun?

Ayrıca ehliyet sınavında (benim girdiğim sınava bakarak konuşuyorum) ayağını yere koyma, sekiz i çizerken genişten alarak gir, tahta şeridin üzerinden geçerken ortalama hızla gir ve hızını kesme, tüm parkuru vites 2 de bitir, ben bunları yaptım rahatça geçtim.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, detaylı sormak istersen her zaman burdayız

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bence ehliyet kursunun sınav yaptığı yere bir gidip bakmanı öneririm ki orada genelde eğitim falan yapılıyor işine yarayacaktır. İnternet üzerinden de çok fazla bilgi edinebilirsiniz teorik ve pratik olarak görsel. Bakmanı oneririm

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)