Alıntı OguzhanKoymen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şuan düşüncem bu yönde ama okuduğum yazıda kışın ısınması 45 dakıka ışıklarda durur uğraşırsın kullanılmaz tarzı kesin ifadeler oldugu ıcın kafam karıştı
Öncelikle merhaba... Tanışma başlığı altında kendini tanıtırsan hem seni tanımış oluruz hem de aklına takılanları karşımızda kim olduğunu ve ne istediğini bilirsek daha makul cevaplamaya çalışırız. Kısaca söylemek gerekirse internette (referansı sağlam değilse) her okunana itibar etmemeli diye düşünüyorum. Nerede ve hangi forumda yada sitede okudun bilemiyorum lakin feci abartılmış bir yazı olduğu anlatımına göre aşikar.. Motoruna bakar,ilgilenirsen,bakımlarını düzenli yaptırır ve kışın da düzenli olarak çalıştırırsan en soğuk hava da bile ısınma süresi 10 dakikayı geçmez.(En kaliteli olarak düşündüğün motorlarda da böyledir aşağı-yukarı) Ben daytona kullanmıyorum ama burada kullanan pek çok arkadaş var. Spyder ,Daytona yada Klasik farketmez cc leri aynı ise mantıkta aynıdır. Anladığım kadarıyla sen Regal Raptor'u genel itibariyle karalamak için yazılan bir yazıyı okumuşsun. Kafanın karışması çok normal. Bu grup regal sürücülerinin yada regal markasının grubu değil ama yüzlerce ,binlerce regal sürücüsünün yer aldığı bir grup. En sağlıklı bilgiyi burada vakit geçirerek eğrisiyle-doğrusuyla öğrenebilirsin ve Daytona sürücüsü arkadaşlarım eminim ki aklındaki tüm sorulara cevap bulacaklardır. İnan bana Japon bir makineden önceki son durak Regaldir.