Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Alıntı AMZ35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah 😄 ben yanlis anlamisim 😊

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bir motor Erzurum'da,Sivas'ta ve Eskişehir'de kışın sorunsuz kullanılabiliyorsa o motor iyi bir motordur .. İzmir'in gözünü seveyim Bahamalar gibi

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Alıntı alibaba07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de cbr 125 lik almak için yola çıkmıştım.
    ancak şu an daytona arıyorum hatta gönlüm spydera doğru kayıyor gibi en çok spyder bakıyorum

honda kendini kanıtlamış marka ancak uzun araştırmalarım sonucu regal raptorun da çok kötü olmadığını gördüm. fiyatı ederinin üstünde evet ancak görüntüsü de öyle.
    başlangıç için motor bakıyorsan sahibinden ilanlarına bak her iki modelin sana en yakın olan ilan sahiplerinin motorunu incele. deneme sürüşü yap izin verirlerse. sonra gönüne uyacak modele karar ver.
    şunu söyleyeyim regal raptor resimlerinde gözüktüğünden çok daha iyi gözüküyor gerçekte
    Japon makinelerle kıyaslamak uygun değil. Çin grubu içinde kendi segmentinin en iyisi diyebilirim performans,görsel ve kullanım açısından. Pek tabii bu kişisel zevk ve arayış meselesi.. İnsanların beklentileri burada farklı olabiliyor,bana güzel gelen bir başkasına banal gelebiliyor. Fiyatı da çok abartılı değil.

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı OguzhanKoymen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi geceler diliyorum öncelikle.Benim çocuklugumdan bu yana motora aşırı isteğim vardı fakat ailemin korkuları yüzünden alamadım.Son 4 yıldır ısrarım sonuç verdi ve eylül gibi ilk motorumu almayı düşünüyorum.Kücük araştırmalar yaptım normalde benim kesin kararım Cbr 125 ti daha cok racing tarzı seviyodum fakat daytonayı görünce düşüncelerim değişti ikisi arasında gelip gidiyorum.Aldığım motoru yaz kış kullanıcam öğrenci oldugum için okuduğum bi yazıda ise kışın kullanmayı düşünen arkadaşlar tercih etmesin dediği için gözüm korktu.Şanzıman hakkındaki yorumlarda öyle bende dayanamadım üyelik aldım bunu bilirse kullanan insanlar bilir görüşleriniz çok önemli o yüzden sizden bilgi bekliyorum.
    Öncelikle aramıza hoşgeldin...

Öncelikle ben neredeyse 12 ay boyunca işe spyder ile gidip geliyorum. Havanın çok yağmurluğu olduğu ve 10 dereceden düşük olduğu günler hariç motordan inmiyorum denilebilir.

İşe gidip geldiğim mesafe çok değil. 2-3km ya var ya yok. Ama motor ısınmaması vs gibi bir sorun hiç yaşamadım. Genel olarak üstüne binerim, çalıştırırım. O ısınırken kaskımı takıp, eldivenleri giyerim. Taş çatlasa 2 dakika ısınıyordur. Ama bir problem yaşamıyorum.

Vites ile ilgili tek problem var, o da 0 motorlarda garantiden düzeltiliyor.

CBR'a göre tek dezavantajın olacaktır. Oturma pozisyonundan dolayı yağışlı havalarda paçaların çamur olur.
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

penguennoktanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kerem
    Bilgisayar Mühendisi
     Spyder
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı OguzhanKoymen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan düşüncem bu yönde ama okuduğum yazıda kışın ısınması 45 dakıka ışıklarda durur uğraşırsın kullanılmaz tarzı kesin ifadeler oldugu ıcın kafam karıştı
    Bunu söyleyen kesinlikle biizm motorların üstüne hiç oturmamıştır.

45 dakika da motor mu ısınırmış?

Ha biizm karbüratörler vakumlu olduğu için gaz kestiğinde az miktarda motor rolanti altına düşer. Dolayısı ile rolantisi ışıklarda stop edebilir. Bu lafı eden eleman motordan anlamayan biriymiş, rolanti ayarsızlığını motorun "soğuk olmasına" yormuş.
    Yrd. Doç. Dr. Kerem Erzurumlu
    RR Sypder 250 (DD250e-10)
    http://www.penguen.net

Oğuzhan Köymen
    Öğrenci
     YOK
     Ordu
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Herkese gerçekten teşekkür ederim görünüşü sesi ile gözümü doyuruyor teknik bilgilerini çok anlamıyorum ama her motor illaki bişey çıkarabilir o kadar olur diye düşünüyorum agustos gibi insallah bende tam anlamıyla aranıza katılmış olucam motor hakkında aşırı öğrenme isteği var kendimi bildim bileli o yüzden temiz bakıp temiz kullanıcam inşallah

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)